242217 vlll du ha ett vikariat som personlig assistent i Hallstavik

Publiceringsdatum: 2024-03-21

Vill du arbeta inom yrken med social inriktning-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som personlig assistent på Nära AB? Nu är det möjligt. Nära AB behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Norrtälje då det är tjänsteorten. Nära AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som personlig assistent. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sista ansökningsdagen till jobbet som personlig assistent hos Nära AB är lördag den tjugonde april 2024.


Jobbannons

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Vi söker nu en personliga assistent på ett vikariat till en man i Hallstavik. I arbetsuppgifterna ingår hushållsysslor, hjälp vid förflyttningar, toalettbesök och övrig omvårdnad. Du kommer även att följa med honom till hans arbetsplats på vardagar.

Det är viktigt att du som assistent är lyhörd och strukturerad och kan anpassa dig efter kundens behov. Du har förmågan att veta när du ska hålla dig i bakgrunden, exempelvis när kunde är på sitt arbete. Du är van att arbeta i hemmiljö, gärna i familj. 

Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men störst vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Du erbjuds introduktion samt handledning vid behov.    

Vi söker i första hand dig som bor i närområdet för att du enkelt ska kunna ta dig till arbetsplatsen. Arbetspassen är förlagda både till dagar och kvällar/nätter, jour ingår i nattpassen. Det är en stor fördel om du kan hoppa in med kort varsel.

Tjänsten är ca 75% 

Vikariatet är från nu och fram till 31 augusti men eventuell möjlighet till fölängning.

Vi rekryterar löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnNära AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565009916
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Nära AB söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Norrtälje. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Nära AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vill du ha ett vikariat som personlig assistent i Hallstavik?

Nära AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Norrtälje.

2024-04-22

Mer info

Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige! (Simrishamn komm

Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Simrishamn.

2024-03-05

Mer info

Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige! (Haninge kommun)

Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Haninge.

2024-03-06

Mer info