Ekonomiassistent

Publiceringsdatum: 2024-04-23

Letar du efter ett jobb inom administration, ekonomi, juridik? Vill du ta steget att arbeta som ekonomiassistent hos Nora kommun? Nu har du möjligheten. Detta är ett jobb på heltid där Nora kommun letar efter någon under 6 månader eller längre.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Nora som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Nora kommun i rollen som ekonomiassistent så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Nora kommun letar efter erfaren ekonomiassistent som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är tisdag den sjunde maj 2024.


Jobbannons

Är du en duktig administratör med ett öga för siffror? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker just nu en ekonomiassistent för ett vikariat på 6 månader med start i början av juni.

Ekonomiavdelningen är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Ekonomiavdelningen är de förtroendevaldas förvaltningsresurs och ska utöva koncernledning, säkerställa att kommunen utvecklas med en långsiktig hållbarhet och att medborgarna erbjuds en service av god kvalitet. Ekonomiavdelning ska så långt som möjligt bidra till att detta uppdrag uppfylls.

ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Löpande bokföring
  • Avstämning
  • Framtagande av bokslutsunderlag
  • Momsredovisning
  • Internkontroll
  • Fakturahantering

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du som söker har en för området relevant universitets- eller högskoleutbildning. Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet är meriterande men inget krav för tjänsten.

Som person är du strukturerad och arbetar enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Vidare ser vi att du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar.

Vi ser även att du som söker har god datorvana och har lätt att lära dig nya system.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden

ÖVRIGT

Nora kommun är beläget i den norra delen av Örebro län mellan Bergslagens sjöar och skogar. Kommunen har ett fantastiskt kulturarv och ett rikt föreningsliv. Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag. Till antalet är vi cirka 10 600 invånare och förväntas öka stadigt under kommande år. Dessa förutsättningar och närheten till det expansiva Örebro har gjort att allt fler vill bo och etablera sig i Nora kommun.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNora kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2120002007
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Nora kommun söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Nora. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Nora kommun skickar du in din ansökan senast 2024-05-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ekonomiassistent - Humlys Huvudkontor Göteborg

Humly Edtech AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Göteborg.

2024-05-02

Mer info

Ekonomiassistent

Wikan Personal AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Kristianstad.

2024-05-03

Mer info

Ekonomiassistent till bolag i centrala Stockholm

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Stockholm.

2024-05-03

Mer info