Logoped ÖNH-kliniken

Publiceringsdatum: 2020-08-01

Logoped ÖNH-kliniken

Vi erbjuder

Du erbjuds hos oss ett givande och omväxlande arbete som logoped på ÖNH-kliniken, Västerviks sjukhus.

På vår klinik har vi ett tätt samarbete mellan våra olika professioner och alltid med fokus på patienten i centrum. Teamet på ÖNH kliniken består av audiolog, öron-, näs- och halsläkare, logopeder, audionomer, hörselpedagoger, specialpedagog, kurator, hörselvårdsingenjörer, sjuksköterskor, undersköterskor, och medicinska sekreterare.

Som logoped hos oss möter och behandlar du våra patienter, i varierande åldrar, som lider av sjukdomar inom Öron- Näsa- Halsområdet. På logopedmottagningen diagnostiserar och behandlar vi patienter med bl.a röststörningar, dysfagi, stamning, försenad språkutveckling hos förskolebarn, patienter med tumörsjukdomar i munhåla och svalg, tal- och språkstörning med neurologisk grund.  Ditt arbete kommer att ske både enskilt och i samverkan med dina kollegor på ÖNH-kliniken.

Vi erbjuder nu ett vikariat med möjlighet till eventuell förlängning där arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad logoped och liksom vi anser att samarbete, ge god vård och service är en självklarhet.

Du är engagerad i ditt arbete och har lätt för att möta människor, inge förtroende och skapa nya relationer där du är lyhörd för varje unik patients behov. Då vi arbetar med andra människors kommunikativa förmåga är det viktigt att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och förmedla information samtidigt som du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.

Du trivs med att arbeta självständigt, är driven och tar dig gärna an nya utmaningar där du har viljan att utveckla, förändra och förbättra. Du har en positiv attityd till verksamheten och arbetar alltid kvalitetsmedvetet och handlar enligt fattade beslut, uppsatta mål och verksamhetsplanen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt personlig mognad.

Har du några frågor gällande tjänsten så tveka inte att höra av dig! (Under vecka 18 finns ingen möjlighet för kontakt via telefon.)

Vår arbetsplats

ÖNH-kliniken i Västervik bedriver öron-, näs- och halssjukvård inklusive hörselvård och logopedi. 

Kliniken riktar sig till patienter med akuta och kroniska övre luftvägsinfektioner samt kroniska, inflammatoriska och av allergi och annan överkänslighet betingade tillstånd i övre luftvägar. Härtill kommer handläggning av neurologiska sjukdomar, sväljningsstörningar, behandling av traumatiska skador, tumörer, obstruktiva sömnbesvär samt röst-, tal- och språkstörningar. En viktig del av verksamheten rör hörselvård i alla åldrar.

Specialiteten behandlar medfödda och förvärvade sjukdomar och skador och omfattar såväl akuta som icke akuta tillstånd hos patientgrupper i alla åldrar.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLogoped

Ansökan

REGION KALMAR LÄN söker en person till denna tjänst som logoped med placerings i Västervik. Om det låter intressant att arbeta som logoped hos REGION KALMAR LÄN skickar du in din ansökan senast 2020-08-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Logoped ÖNH-kliniken

REGION KALMAR LÄN söker en person till tjänsten som logoped i Västervik.

2020-04-24

Mer info

Logoped, Logopedi och Foniatri, Öron-, näs- och halskliniken USÖ

REGION ÖREBRO LÄN söker en person till tjänsten som logoped i Örebro.

2020-04-20

Mer info

Logoped till Logopedbyrån Dynamica, placering Skarpnäck

Logopedbyrån Dynamica Stockholm AB söker en person till tjänsten som logoped i Stockholm.

2020-04-14

Mer info