Timavlönad vikarie inom Förskole- och grundskoleförvaltningen

Publiceringsdatum: 2020-08-01

Timavlönad vikarie inom Förskole- och grundskoleförvaltningen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens.

Vill du växa med oss?

Bemanningsenheten inom Förskole- och grundskoleförvaltningen löser behovet av akut frånvaro i förskola, fritidshem och grundskola i Varbergs kommun. Bemanningsenheten har runt 150 timavlönade vikarier som arbetar mot cirka 70 verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER

Som timavlönad vikarie inom Förskole- och grundskoleförvaltningen ska du med kort varsel kunna arbeta på kommunens samtliga förskolor, fritidshem och/eller grundskolor.

Våra verksamheter är öppna måndagar till fredagar mellan kl. 6.30 och 18.30 och du ska kunna vara tillgänglig större delen av dessa tider. En del av timvikariebehoven kan dyka upp plötsligt och därför söker vi dig som då kan infinna dig med kort varsel. Att vara bosatt i Varberg med omnejd är då ett krav för jobbet och körkort är en fördel. Du bör trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Bemanningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet TimePool Web. Genom systemet får du som timavlönad vikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om timvikariat sker via SMS.

KVALIFIKATIONER

Förskole- och grundskoleförvaltningen söker främst dig som har utbildning mot förskola, fritidshem och grundskola.

Vi söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga samt är ansvarstagande.

Du förväntas kunna arbeta minst 3 dagar/vecka. Är du student inom vår verksamhet förväntas du kunna arbeta minst 2 dagar/månad.

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.

ÖVRIGT

Vad händer när intresseanmälan är gjord?

Vid behov blir du kontaktad via e-post av Förskole- och grundskoleförvaltningens bemanningsenhet för en eventuell intervju. Vid bokad intervju ska giltigt utdrag från belastningsregistret (original) visas upp samt eventuella examensbevis/betyg/tjänstgöringsintyg/ tjänstgöringsbetyg.

Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom förskola, fritidshem och grundskola lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister. Registerutdraget ska vara högst ett år gammalt. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeBarnskötare

Ansökan

Varbergs kommun söker en person till denna tjänst som barnskötare med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som barnskötare hos Varbergs kommun skickar du in din ansökan senast 2020-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Bemanningen, vikarie inom vård och omsorg.

Strömsunds kommun söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Strömsund.

2020-02-25

Mer info

Arbeta som vikarie inom Stöd och Omsorg sommaren 2020? -Vi ger dig mera!

Valdemarsviks kommun söker personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Valdemarsvik.

2020-03-02

Mer info

Söker du ett jobb inom IT och vill jobba som vikarie i 3 veckor? Nu söke...

Miljonbemanning AB söker en person till tjänsten som nätverkstekniker i Stockholm.

2020-02-11

Mer info