Barnskötare till förskolan Blanka (vikariat)

Publiceringsdatum: 2021-01-14

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till.

Den kommunala förskolan i Vadstena kommun präglas av trygghet, glädje och lärande där varje barns frågor och tankar möts med respekt. Här läggs grunden för ett livslångt lärande och barnen på våra förskolor möts av kreativa, engagerade och kunniga pedagoger.

Drivs du av att arbeta i en lärande miljö? Tycker du om att samarbeta och är en öppen och positiv person som vill bidra till barnens möjligheter till utveckling och lärande? Då är du den vi söker!

Vadstena kommuns förskoleverksamhet består av tre enheter Gullvivan, Blanka nybyggd 2015 och Omma nybyggd med inflytt i april 2019, sammanlagt finns 16 avdelningar.

Förskolans läroplan och vår arbetsplan ligger till grund för allt arbete tillsammans med barnen och vi lägger stor vikt vid att all personal är väl förtrogna med målen och vårt systematiska kvalitetsarbete. Den kommunala förskolan i Vadstena arbetar aktivt med att ha en långsiktigt hållbar utveckling och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER

Som barnskötare I Vadstena förskolor ska Du har kunskap om hur du tillsammans med dina kollegor förverkligar läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglar sig i ditt förhållningssätt i vardagen.

Du har kunskap kring hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser och stark drivkraft i att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad , professionell och initiativtagande.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av att jobba på förskola eller på annat sätt erfarenhet av att jobba tillsammans med barn.

Du har god samarbetsförmåga där du är tillmötesgående i ditt bemötande av både barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarstagande och strukturerad , med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. God förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Du är lyhörd, tillför entusiasm och lust i arbetet. Tar eget ansvar och kan anpassa dig till förändringar. Du tycker om att leda och motivera andra och dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

ÖVRIGT

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeBarnskötare

Ansökan

Vadstena kommun söker en person till denna tjänst som barnskötare med placerings i Vadstena. Om det låter intressant att arbeta som barnskötare hos Vadstena kommun skickar du in din ansökan senast 2021-01-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Barnskötare, 3 månader, till förskolan Blomman

Upplands-Bro kommun söker en person till tjänsten som barnskötare i Upplands-Bro.

2020-10-23

Mer info

Barnskötare till förskolan Långe Erik, Kärrtorp. Vikariat, deltid

Stockholms kommun söker en person till tjänsten som barnskötare i Stockholm.

2020-10-23

Mer info

Barnskötare till Lindgårdens förskola (vikariat)

Norrköpings kommun söker två personer till tjänsten som barnskötare i Norrköping.

2020-10-20

Mer info