Undersköterska natt, Hand- plastik- och ögonavdelning, Umeå

Publiceringsdatum: 2022-01-14

Vi söker en undersköterska nattetid till Hand-, plastik- och ögonavdelningen i Umeå.

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Hand- och plastikkirurgiska kliniken vid Norrlands universitetssjukhus bedriver högspecialiserad hand- och plastikkirurgi för patienter i den norra regionen. Sedan 2015 utför också kliniken nationell högspecialiserad vård inom handkirurgi gällande plexus brachialis skador. Inom kliniken arbetar cirka 100 medarbetare inom olika professioner. Hos oss finns en vårdavdelning, en mottagning, en operationsavdelning, en rehabiliteringsavdelning och en avdelning för medicinsk dokumentation.

Hand-, plastik- och ögonavdelningen är en kirurgisk vårdavdelning som omfattar slutenvårdsplatser och dagkirurgiska vårdplatser. Våra patienter är både barn och vuxna. Många av de patienter som vårdas har genomgått mindre ingrepp och har en kort vårdtid medan ett antal patienter har genomgått en omfattande kirurgi, med behov av en hög vårdnivå.

Vi är en avdelningen med 29 medarbetare där alla yrkeskategorier arbetar tillsammans för patientens bästa. Vi har nära till varandra vilket möjliggör att vi kan ha kul på jobbet och att vi har en god arbetsmiljö. Arbetet präglas av en hög arbetsmoral och alla yrkeskategorier arbetar tillsammans för att våra patienter ska få en så god vård som möjligt. Vi har nyligen fått nya och fräscha lokaler!

Välkommen och sök till sjukhusets trevligaste avdelning!

ARBETSUPPGIFTER

Som undersköterska hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett team med arbetsglädje. Arbetet som undersköterska på vår avdelning innebär ett varierande arbete med bland annat avancerade omläggningar, cirkulationskontroller av lambåer, kontroll av vitalparametrar, provtagning med mera. Du möter patienter som har genomgått mindre ingrepp och lämnar avdelningen inom ett dygn men även svårt sjuka patienter, såväl vuxna som barn.

Hos oss får du en viktig och självklar roll i omvårdnadsteamet och ditt arbete bidrar till en patientsäker vård av god kvalité. Du kommer att arbeta nattetid, både vardag och helg.

Vi kommer att utarbeta en individuell introduktionsplan tillsammans med dig så att du kan känna att du får en trygg start och en god möjlighet att lära dig arbetet hos oss.

Tjänsten är ett års vikariat med möjlighet till förlängning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet från arbete på vårdavdelning ser vi det som meriterande.

Du är en strukturerad och lyhörd person som har förmågan att ligga steget före så att du kan bidra till ett högkvalitativt patientmöte. Du har en god förmåga att samarbeta och anpassa dig till det situationen kräver. Du trivs också med självständigt arbete och bidrar aktivt med dina kunskaper för att skapa ett gott arbetsklimat.

Vi ser också att du är intresserad av att utvecklas i din profession och förbättra vår verksamhet.

ÖVRIGT

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan

https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION VÄSTERBOTTEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000222
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till denna tjänst som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning hos REGION VÄSTERBOTTEN skickar du in din ansökan senast 2022-01-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Barnsköterska/Undersköterska till Barn 2, Barn- och Ungdomscentrum, Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till tjänsten som barnsköterska i Umeå.

2022-01-12

Mer info

Sommar 2022 Röntgensjuksköterskor, Bild- och funktionsmedicin VB, Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker sex personer till tjänsten som röntgensjuksköterska i Umeå.

2021-11-22

Mer info

Kund- och medlemsrådgivare Umeå

HSB Riksförbund Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som servicehandläggare i Umeå.

2022-01-12

Mer info