HR-handläggare

Publiceringsdatum: 2022-06-23

Torsby kommun i Värmland söker en HR-handläggare.

Är du intresserad av att bli HR-handläggare hos oss i Torsby kommun, då har du chansen. En av våra HR-handläggare ska vara föräldraledig och vi söker nu en vikarie från och med hösten 2022 till hösten/vintern 2023. Tjänsten kan komma att övergå i en tillsvidareanställning.

HR-avdelningen är en viktig del i kommunens strategiska utveckling av administrationen genom underlag och riktlinjer. Avdelningen fungerar som intern konsultverksamhet och stödjer kommunens olika verksamheter. Vi ansvarar bland annat för personal- och lönepolitik, arbetsmiljö, rehabilitering, förhandling, avtalstolkning samt pensionsadministration.

Inom HR-avdelningen finns det idag åtta erfarna medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer i huvudsak att arbeta med lönerapportering, arkiv samt systemen TimeCare och TimePool.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med erfarenhet och kunskap om löne- och personaladministration inom kommunal verksamhet. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom HR-området eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig.

Du är en glad och positiv person som har lätt för att kommunicera och möta andra människor. Du tycker att ett bra och trevligt bemötande är viktigt. Utifrån ett gemensamt synsätt arbetar du självständigt och har förmåga att anpassa information till mottagare och situation. I arbetet skall du vara ansvarstagande, strukturerad, samarbetsorienterad och lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutad rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Torsby kommun.

Torsby kommun samarbetar med Visma Recruit i rekryteringsärenden. Visma Recruit vänder sig till dig som vill arbeta inom den offentliga sektorn. Det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Välkommen med din ansökan (personligt brev, CV/meritförteckning, referenser och löneanspråk) via Visma Recruit! Betyg/intyg lämnar du först efter begäran.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTorsby kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2120001777
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeHR-assistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Torsby kommun söker en person till denna tjänst som hr-assistent med placerings i Torsby. Om det låter intressant att arbeta som hr-assistent hos Torsby kommun skickar du in din ansökan senast 2022-07-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Modersmålslärare i nederländska till Kompetenscentrum för flerspråkighet

Umeå kommun söker en person till tjänsten som modersmålslärare i grundskolan i Umeå.

2022-06-30

Mer info

Personliga assistenter sökes till man i Örebro!

Humana AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Örebro.

2022-06-13

Mer info

Kurera Omsorg söker sommarvikarier till humoristisk kvinna

Kurera Assistans AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Burlöv.

2022-04-07

Mer info