Undersköterska till BB/Förlossning avd 12, Sundsvall

Publiceringsdatum: 2021-01-14

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

BB/Förlossning bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall har vi ca 80 medarbetare.

Nu söker BB/Förlossning avd 12 i Sundsvall två undersköterskor för vikariat sex månader, med möjlighet till förlängning!

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med variation och högt tempo!

.

Som undersköterska hos oss arbetar du med omvårdnad av mamma, barn och gynpatienter, assisterar barnmorska och doktor vid förlossning, provtagning och sedvanligt avdelningsarbete. Vi är en dygnet-runt-verksamhet, vilket innebär att du tjänstgör dag-kväll och natt enligt schema. Det finns goda utvecklingsmöjligheter då du roterar mellan avdelningarna.

Vi söker dig som har fullständig undersköterskeutbildning. Du som söker har minst 3 års erfarenhet från yrket alternativt arbetslivserfarenhet från BB- och förlossningsvård och/eller akutsjukvård. Innefattar din utbildning akutsjukvård är det meriterande för vikariatet. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt kan konversera på engelska, ytterligare språkkunskaper är en bonus. Som person är du trygg och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel, har en förmåga att tänka om vid oförutsedda situationer och kan planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen att söka till oss!

För att gå vidare i urvalsarbetet behöver du med din ansökan bifoga ditt examensbevis alternativt fullständiga betyg.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeUndersköterska, vård- o specialavd. o mottagning

Ansökan

REGION VÄSTERNORRLAND söker två personer till denna tjänst som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning hos REGION VÄSTERNORRLAND skickar du in din ansökan senast 2021-01-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterskor till BB/Förlossning avd 12, Sundsvall

REGION VÄSTERNORRLAND söker tre personer till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Sundsvall.

2020-10-22

Mer info

Undersköterska, sommarvikariat, BB/Förlossning avd 12, Sundsvall

REGION VÄSTERNORRLAND söker fyra personer till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Sundsvall.

2020-12-07

Mer info

Undersköterska till Ortopeden avd 14, Sundsvall

REGION VÄSTERNORRLAND söker tre personer till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Sundsvall.

2021-01-05

Mer info