Vikariat som Category Sales Manager till Åhléns!

Publiceringsdatum: 2022-01-14

Är du en driven person med stort intresse för försäljning och ehandel? Vill du få erfarenhet på ditt CV och beskriver dig själv som en utåtriktad problemlösare med ett öga för siffror? Sök då tjänsten som Category Sales Manager redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Åhléns är idag ett av Sveriges största varumärke. Företaget har 57 varuhus runt om i Sverige och växande e-handel. Företaget omsätter flera miljarder och har över 3 000 skickliga medarbetare. Åhléns har en hög ambition att fortsätta utvecklingsarbetet med deras e-handel. Som del av deras nya offensiva strategi ska de bli Sveriges ledande e-handel med en optimal fysisk närvaro. Nu stärker vi upp Åhlens onlineavdelning med en ny Category Sales Manager som övergripande ansvarar för säljstyrning och optimering för vår mode-och barnkategori.

Rollen som Category Sales Manager har som fokus att initiera och driva försäljningsactions. Eftersom Åhléns e-handel är handelsplatsen för många av våra kunder är det viktigt för oss att proaktivt arbeta med försäljningsinitiativ, alltid med kunden i fokus. I rollen kommer du att ha inriktning på säljstyrning, budget-och kampanjarbete och driva kommersiell plan mot online teamet

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Åhléns. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ca 3 månader fram, med mycket goda möjligheter till förlängning.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Som Category Sales Manager kommer du bland annat att:

 • Driva budget, målsättning och försäljningsactions, samt sätta prognoser för erbjudanden
 • Planera och genomföra actions baserat på försäljningsmål, kommersiell plan, sortimentsinsikter samt datainsikter från Customer Experience Team (data), Content Team (content) & controller.
 • I samråd med kollegor sätta strategier för ägt sortiment samt optimera aktiviteter för att uppnå mål kring lageromsättning
 • Delge insikter från ägd kategori för, att tillsammans med annan Category Sales Manager, optimera säljstyrningen kring sortiment och prissättning per respektive kategori
 • Tillsammans med övergripande kampanjansvarig sätta och verkställa kampanjplaner och erbjudanden
 • Driva utveckling och initiera initiativ för ägd kategori för optimerad kundresa på åhlens.se

VI SÖKER DIG SOM

 • Har erfarenhet av service och sälj
 • Har arbetslivserfarenhet, minst 2-3 år
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, goda kunskaper i engelska

Vi ser det som meriterande men inte ett krav om du:

 • Har studerat kommunikation, e-handel eller ekonomi/ sälj

Som person är du:

 • Kommunikativ
 • Affärsmässig
 • Initiativtagande

Rollen som Category Sales manager innebär en roll som spindel-i-nätet med stor del tvärfunktionellt arbete. Därav lägger vi stor vikt vid din sociala förmåga, att samarbeta och knyta kontakter internt. Vi söker dig som är kund-och säljdriven med stort intresse och god förståelse för digital handel och utveckling. Du har ett öga för siffor och detaljer och är analytisk, strukturerad och nyfiken.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, vikariat på ca 3 månader
 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSäljassistent
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som säljassistent med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som säljassistent hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2022-02-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Trevlig Team Manager till Sales & Service support på Tre, vikariat

Hi3G Access AB söker en person till tjänsten som teamledare i Stockholm.

2022-01-12

Mer info

Sommarvikariat – Biomedicinsk analytiker till Borås/Skene

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker tio personer till tjänsten som biomedicinsk analytiker i Borås.

2021-12-02

Mer info

Undersköterskor för semestervikariat till Hallands sjukhus sommaren 2022

REGION HALLAND söker personer till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Halmstad.

2021-11-30

Mer info