Grundskollärare till Själevadskolan F-6, vikariat

Publiceringsdatum: 2022-06-22

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Välkommen att söka vikariat på Själevadskolan! Skolan byggdes 2010 och här går ca 340 elever från förskoleklass upp till åk 6.

Vi har ett väl utvecklat samarbete kring elevens hela skoldag och satsar mycket på rastaktiviteter. Själevad ligger vackert beläget vid Moälven mellan Själevadsfjärden och Veckefjärden. Tätorten Själevad ligger omkring 6 kilometer väster om centrala Örnsköldsvik.

För dig som är ny i ditt yrke har Örnsköldsviks kommun ett introduktionsprogram för nya lärare som innebär att du under ditt första år får en mentor. Din mentor är en erfaren lärare med samma ämnesbehörighet som kan vägleda och stödja dig.

Arbetsuppgifter

Du kommer under läsåret 22/23 vara en av två lärare i förskoleklass och ha delat ansvar för elevgrupper samt sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med kollegor planera, genomföra och följa upp undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarexamen och bred ämnesbehörighet.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. Du är en trygg vuxen och är en tydlig ledare i klassrummet. Att vara en förebild och skapa en god stämning i elevgruppen och arbetslaget är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser, förmåga att skapa struktur samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Vid anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister lämnas in till arbetsgivaren.

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2120002445
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLärare i grundskolan, årskurs 1-3
YrkesområdePedagogik

Ansökan

ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker en person till denna tjänst som lärare i grundskolan, årskurs 1-3 med placerings i Örnsköldsvik. Om det låter intressant att arbeta som lärare i grundskolan, årskurs 1-3 hos ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2022-07-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lokalvårdare/vaktmästare till Partille arena, vikariat

Partille kommun söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Partille.

2022-06-23

Mer info

Grundskollärare åk 2 till Skattkärrsskolan, vikariat

Karlstads kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 1-3 i Karlstad.

2022-06-27

Mer info

Butikssäljare Volt ca. 49,67%, Partille Allum - vikariat

Varner Retail AB söker en person till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Partille.

2022-07-04

Mer info