Kurator, vikariat, till Vårdcentralen Dalby

Publiceringsdatum: 2020-08-01

Kurator, vikariat, till Vårdcentralen Dalby

Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på Vårdcentralen Dalby!

Vårdcentralen Dalby, Sveriges första vårdcentral med en spännande historia, ligger en mil från Lund och har cirka 11 800 listade patienter. Vi är en hälsovalsenhet med barnhälsovård och väl utbyggd rehabilitering, även vad det gäller psykisk ohälsa.

Hos oss hittar du drygt 45 drivna och engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera en god tillgänglighet och högkvalificerad primärvård till våra patienter. Med ett stort engagemang arbetar vi kontinuerligt med att förbättra sättet vi arbetar på för att kunna leverera ännu bättre vård.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en kurator för ett sex månader långt vikariat till oss.

I din roll som kurator kommer du att, både självständigt och i samarbete med andra yrkeskategorier, göra bedömningar av patienter som söker vård för psykisk ohälsa. Du kommer även att hålla stödsamtal och hjälpa patienten att förmedla andra viktiga kontakter som kan vara relevanta för fortsatt stöd. Du är en viktig part i samarbetet med arbetsgivare kring en sjukskriven patient. Därutöver kommer du också att självständigt och tillsammans med andra medarbetare driva och utveckla vårt arbete kring framförallt patienter som söker för psykisk ohälsa.

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar dig som är utbildad socionom. Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift, och grundläggande datorvana är också krav för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet från arbete inom primärvården och kunskaper i vårt journalsystem PMO är det meriterande. Även tidigare erfarenheter från arbete inom kommun eller liknande ses som fördelaktigt.

Vi ser gärna att du som person har lätt för att samarbeta och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är även flexibel, ansvarstagande och positiv. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeKurator

Ansökan

REGION SKÅNE söker en person till denna tjänst som kurator med placerings i Lund. Om det låter intressant att arbeta som kurator hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2020-08-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Kurator, vikariat, till Vårdcentralen Törnrosen i Malmö

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som kurator i Malmö.

2020-05-04

Mer info

Undersköterska, vikariat, till Vårdcentralen Dalby

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Lund.

2020-08-03

Mer info

Kurator, vikariat, till dövenhet i Lund

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som kurator i Lund.

2020-03-24

Mer info