Sommarjobb inom stöd och service samt vård och omsorg

Publiceringsdatum: 2022-06-23

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + MIDNATTSSOL + SKÄRGÅRD + NÄRHET + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + VÄRLDSARV + DRÖMARBETE + TRYGGHET + GRÖN INDUSTRI + LIVSPUSSEL + NATUR + KULTUR + NÖJESLIV + SPÄNNANDE JOBB + SPELA ROLL + DU

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

ARBETSUPPGIFTER

Brinner du lika mycket som oss för att sprida arbetsglädje och göra skillnad för människor i deras vardag? Då vill vi spela roll tillsammans med dig!

Socialförvaltningen söker sommarvikarier till flera av våra verksamheter. Gemensamt för alla är att du kommer ha ett stort ansvar för att skapa värde och livskvalitet för människor i olika åldrar. Du väljer om du vill arbeta med barn, unga, vuxna eller äldre. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar främst med att ge service, stöd och omsorg för människor som i sin vardag och livssituation inte klarar sig självständigt. En stor del av uppdraget innebär att göra aktiviteter tillsammans med de människor du finns till för. Allt arbete utgår från individens behov och önskemål.

Att erbjuda kompetensutveckling i form av introduktion och utbildning är viktigt för oss, både för att behålla våra medarbetare som vill utvecklas och för att du som är i början av din jobbkarriär ska få en bra grund att stå på när du börjar hos oss.

När du gör din ansökan får du välja om du vill arbeta inom stöd och service, socialpsykiatri, öppenvård, personlig assistans, vård- och omsorgsboende, hemtjänst eller nattpatrull/trygghetslarm. Du kan läsa mer om våra arbetsplatser på vår hemsida https://www.lulea.se/sommarjobb

KVALIFIKATIONER

Du får gärna ha utbildning eller tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Ingen fara om du inte har det. Vi ger dig en grundlig introduktion så att du känner dig redo.

Du har en god förmåga att förstå, läsa, tala och skriva svenska. Det är meriterande om du har körkort, tillgång till bil och kan arbeta utanför Luleås lokallinjetrafik.

Vi begär alltid in belastningsregister från Polisen. För att påskynda rekryteringsprocessen efter inskickad ansökan kan du redan nu beställa ett belastningsregister via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

ÖVRIGT

För dig vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Tips!

Nyfiken på Luleå? www.flyttatilllulea.se

Nyfiken på jobb? www.jobbailuleakommun.se

Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn

Om jobbet

Antal tjänster10
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnLuleå kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2120002742
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeVårdbiträde
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Luleå kommun söker tio personer till denna tjänst som vårdbiträde med placerings i Luleå. Om det låter intressant att arbeta som vårdbiträde hos Luleå kommun skickar du in din ansökan senast 2022-07-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Timvikarier till vård och omsorg samt verksamheten för funktionsstöd

Arboga kommun söker femton personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Arboga.

2022-05-01

Mer info

Timvikarier inom vård/stöd och omsorg

Mora kommun söker en person till tjänsten som stödassistent i Mora.

2022-07-01

Mer info

Sommarjobba inom vård och omsorg 2022

Vetlanda kommun söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Vetlanda.

2022-07-01

Mer info