Kundservicemedarbetare till SYNLAB

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Vill du tillhöra en arbetsplats som arbetar för att skydda allmänhetens hälsa och bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle? Är du en tillmötesgående person som förmedlar positiv energi och som gillar att hjälpa andra? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Som kundservicemedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt och en viktig länk mellan kund, marknadsorganisation och produktion. Detta innebär bland annat att du;

  • Vägleder och stöttar våra kunder inom miljöområdet via telefon, e-post eller kundbesök
  • stöttar teamets säljare med bakgrundsmaterial och kundanpassade lösningar
  • fungerar som användarsupport gentemot kund avseende våra kundsupportsystem
  • är navet i kommunikationen mellan lab, kund och försäljning.
  • jobbar i ett kunnigt och engagerat team med kollegor i både Linköping, Umeå och Malmö.
  • Ibland bemannar receptionen i Linköping.

 Arbetstiderna för tjänsten är dagtid, måndag-fredag. Tjänstens placeringsort är i Linköping.

Din profil

Vi söker dig som tycker det är roligt att hjälpa till och att ha kontakt med många människor såväl från våra kunders olika verksamheter som mellan olika avdelningar internt på SYNLAB. Du är positiv, lyhörd för kundens behov och har ett tillmötesgående sätt även då det periodvis är många bollar i luften och ett högt tempo. Du tycker om att dela med dig av kunskaper, och du anstränger dig för att leverera bra lösningar i enlighet med SYNLAB:s rutiner och arbetssätt. Du är tydlig och smidig i din kommunikation och tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i med- som motgång. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker, även i stressiga situationer. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

För att lyckas som kundservicemedarbetare behöver du ha gymnasial kompetens, gärna med naturvetenskaplig inriktning. Har du en högskoleutbildning inom kemi eller miljö är det meriterande. Utöver det är det önskvärt att du har några års erfarenhet av kemiskt analytiskt arbete antingen i praktiken eller genom annan tjänst i nära samarbete med lab. Har du tidigare erfarenhet av kundservice eller försäljning och har gått utbildningar inom området är det ett stort plus. Ett krav är att du behärskar framför allt svenska i tal och skrift men även har goda kunskaper i engelska då du använder språket som ditt arbetsredskap. Du behöver ha goda kunskaper i Microsoft Office och har du erfarenhet av ett ärendehanteringssystem är det meriterande för tjänsten.

Vårt erbjudande

På SYNLAB kommer du att arbeta tillsammans med hängivna, kompetenta och engagerade kollegor med högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi arbetar utifrån Lean-konceptet vilket gör att vi har korta beslutsvägar och ett starkt förändringsdriv i alla delar av organisationen. Utöver det så har vi på SYNLAB en härlig gemenskap på arbetsplatsen med möjlighet till aktiviteter såsom Innebandy och Golf tillsammans med arbetskollegor. Vi har också ett gäng hälsoinspiratörer som anordnar aktiviteter för att främja hälsa och trivsel. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och tillämpar flextid.

Våra värderingar Respekt för individen, Kunden i fokus och Ständig förbättring är viktiga för oss. På SYNLAB gör vi skillnad - SYNLAB medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. Välkommen till en organisation som bidrar till en hälsosammare värld!

Hur och när?

Vi söker två kundservicemedarbetare till vår Kundservice inom affärsområde miljö. Den ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra är ett vikariat på 100 % t.o.m. 2021-12-31. Tillsättningen av tjänsterna sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.

SYNLAB tillämpar provanställning.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Theresa Örnhagen, Kundservicechef Miljö, Tel. 073- 633 83 77.

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen på SYNLAB är du välkommen att kontakta: Beatrice Hauswald, HR-generalist, tel 013-25 49 47.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan, innehållande en kort beskrivning av dig själv samt ett CV, senast den 6 december 2020.

SYNLAB Analytics & Services Sweden AB ingår i koncernen SYNLAB Group. I Sverige gör vi ca 4 miljoner analyser inom miljö- och livsmedelsbranschen varje år. Genom våra avancerade analyser på vatten, mark, livsmedel och luft bidrar vi till en bättre miljö och till att skydda allmänhetens hälsa. Vi medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. I Sverige är vi ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Huvudkontoret är placerat i Linköping. Besök oss gärna på www.synlab.se.

Inför varje rekrytering har vi gjort noggranna val av annonsvägar och exponering. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeKundtjänstmedarbetare

Ansökan

SYNLAB Analytics & Services Sweden AB söker två personer till denna tjänst som kundtjänstmedarbetare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som kundtjänstmedarbetare hos SYNLAB Analytics & Services Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2020-12-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Kundservicemedarbetare till Lyko Vansbro

Lyko Retail AB söker en person till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Vansbro.

2020-10-21

Mer info

Lärare i bild, svenska och engelska, åk 4-6 till Oxledsskolan, vikariat

Partille kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 4-6 i Partille.

2020-11-11

Mer info

Lärare i fritidshem till Oxledsskolan, vikariat

Partille kommun söker en person till tjänsten som lärare i fritidshem/fritidspedagog i Partille.

2020-11-11

Mer info