Tandsköterska sökes till intressant, belönande arbete där du gör skillnad

Publiceringsdatum: 2020-05-22

Tandsköterska sökes till intressant, belönande arbete där du gör skillnad

Käkkliniken ingår i Sinnescentrum vid Universitetssjukhuset i Linköping, som flera år i rad har blivit utsedd till Sveriges bästa universitetssjukhus av Dagens Medicin. Käkkliniken har ett brett verksamhetsområde inom käkkirurgi, käkortopedi och oralmedicin. Käkkliniken behandlar patienter med sjukdomar i ansikts- och käkregionen eller med komplicerade käk- och ansiktsdefekter. Andra vanliga behandlingar rör olycksfall med skador i käkar, ansikts- och käkregionen, infektioner, käkledssjukdomar och tandoperationer. Här arbetar ungefär 35 medarbetare. Vi bedriver läns-, regions- och utomlänssjukvård/tandvård. Specialiserad vård och forskning bedrivs i samarbete med andra specialiteter på plastikkirurgiska-, neurokirurgiska- och öronkliniken vid Universitetssjukhuset. Kliniken är godkänd som specialistutbildningsklinik i käkkirurgi. Kliniken bedriver en nationell utbildning av operationstandsköterskor.

Vill du ha ett intressant och belönande arbete där du gör skillnad? En av våra tandsköterskor ska vara föräldraledig och vi söker en tandsköterska eller ortodontisassistent som är intresserad av käkortopedi.

Våra yngsta patienter är knappt en vecka gamla och födda med någon typ av läpp-, käk-, gomspalt (LKG). De följs upp till 19 års ålder av LKG-teamet och käkortopedin utgör en central del i teamet. Vår andra patientgrupp utgörs av äldre ungdomar som behöver käkkorrigerande kirurgi som föregås av operationsförberedande ortodontibehandling.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en tandsköterska som i första hand kommer att arbeta med käkortopedi. Arbetet innebär att assistera vid tandreglering/behandling hos patienter som ska genomgå käkoperationer, antingen på grund av LKG eller för att normalisera avbitningsförmågan. Ditt arbete innebär bland annat samarbeta med andra vårdenheter. För att trivas i arbetet så ska du vilja arbeta med barn.

Vi har möjlighet att erbjuda ett intressant och stimulerande arbete i team med käkkirurger. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar så att du som medarbetare kan fortsätta att växa och utvecklas. Vi erbjuder även ett omfattande introduktionsprogram och stöd från erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start. Vi söker dig som vill utvecklas inom yrket och är intresserad av att arbeta med specialiserad vård inom käkkirurgi.

Utbildning och erfarenhet

Tandsköterskeexamen inom kvalificerad yrkesutbildning eller yrkeshögskola. Vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet av arbete som tandsköterska, det är positivt om du har erfarenhet inom ortodonti. Då du ska kommunicera med patienter, kollegor, närstående och ibland myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du trygg, stabil och har en god självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare har du förmågan att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. I ditt arbete har du en struktur och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Anställning och information

Det här är ett vikariat på heltid under ett år med start i september 2020. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Camilla Dolk, 010-103 85 59, camilla.dolk@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vision är Sandra Nilsson, sandra.nilsson@regionostergotland.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 14 juni 2020. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200664. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeTandsköterska

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som tandsköterska med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som tandsköterska hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2020-06-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vikariat Kock/kokerska sökes till föräldrakooperativet Lillstugan

Föräldrakooperativet Lillstugan Ek Fören söker en person till tjänsten som kock, storhushåll i Partille.

2020-04-16

Mer info

Vill Du göra skillnad?

Säters kommun söker personer till tjänsten som vårdare/arbetshandledare/boendestödjare i Säter.

2020-02-05

Mer info

Vikarierande Lärare i fritidshem sökes till Lillegårdsskolan

Partille kommun söker en person till tjänsten som lärare i fritidshem/fritidspedagog i Partille.

2020-04-17

Mer info