Sjuksköterskor,vik, barn- och ungdomsmedicinsk akutmottagning i Helsingborg

Publiceringsdatum: 2020-05-22

Sjuksköterskor,vik, barn- och ungdomsmedicinsk akutmottagning i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde barn- och ungdomsmedicin ingår i divisionen somatisk sjukhusvård och innefattar akutsjukhusets enheter med akutmottagning dygnet runt för medicinska patienter under 18 år, slutenvård barn- och ungdomsavdelning, neonatalavdelning, dagvård samt tidsbeställd mottagning i Ängelholm, Landskrona och Helsingborg. I verksamhetsområdet ingår även enheter för föräldrar-, barn- och ungdomshälsa. Inom området är vi cirka 250 medarbetare.

Till oss på akutmottagningen barn- och ungdomsmedicin kommer barn och ungdomar som ännu inte fyllt 18 år och som har blivit akut sjuka. Det kan till exempel vara bröstsmärtor, andnöd eller kramper. Enheten ligger granne med barn- och ungdomsavdelningen, vilken vi har ett nära samarbete med.

Varje vecka kan du följa en av våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu två sjuksköterskor alternativt specialistsjuksköterskor till vår barn- och ungdomsmedicinska akutmottagning i Helsingborg! Tjänsterna avser två vikariat på ett år med stor möjlighet till förlängning.

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete i ett gott arbetsklimat. På mottagningen arbetar vi tillsammans i team med sjuksköterska, undersköterska samt barnläkare för att kunna ge barn och ungdomarna professionell hjälp på rätt vårdnivå. Utöver våra arbetsteam kommer du som sjuksköterska tillsammans med barnläkare ingå i Helsingborgs lasaretts larmlinje för barn.

I din roll kommer du bland annat att arbeta med bedömning, prioritering, omvårdnad och behandling. Förutom det direkta arbetet med patienter önskar vi att all personal ska vara aktiva och delaktiga i förändringsarbete samt i arbetet med att utveckla och förbättra vården inom våra enheter. Hos oss erbjuds du regelbunden kompetensutveckling och utbildningsdagar. Introduktionen anpassas efter behov samt tidigare erfarenhet och samordnas av våra kliniska handledare.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård alternativt specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barnsjukvård och/eller akutsjukvård. Vidare är kunskaper i journalsystemet Melior meriterande.

Du som söker har ett stort intresse för barnsjukvård. Som person har du stor empatisk förmåga och personlig mognad då du kommer att möta barn och ungdomar som är akut sjuka samt deras familjer. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och förmåga att anpassa dig till rådande omständigheter. Vi värdesätter att du är positiv och engagerad samt att du vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSjuksköterska, grundutbildad

Ansökan

REGION SKÅNE söker två personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2020-06-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterskor,vik, barn- och ungdomsmedicinsk akutmottagning i Helsingborg

REGION SKÅNE söker två personer till tjänsten som barnsjuksköterska i Helsingborg.

2020-05-22

Mer info

Psykolog till barn- och ungdomshabilitering i Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som psykolog i Helsingborg.

2020-04-27

Mer info

Skötare till psykiatriavdelning intensiv- och beroendevård i Helsingborg

REGION SKÅNE söker två personer till tjänsten som skötare i Helsingborg.

2020-04-28

Mer info