Undersköterska till hemteam i Habo kommun.

Publiceringsdatum: 2021-01-14

Vill du vara med och arbeta i vårat hemteam i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega!

Hemteams verksamhet består av en arbetsgrupp med fem undersköterskor. Hemteams uppgift är att hjälpa och stödja de som behöver hjälp att klara sin vardag efter en sjukhusvistelse. Hemteam är en verksamhet från kommunen bestående av undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterska/distriktssköterska och biståndshandläggare. För att vardagen ska bli bra och fungera i bostaden efter en sjukhusvistelse planerar teamet tillsammans med brukaren vilket stöd och vilken hjälp som behövs.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder flera förmåner till exempel att medarbetare kan ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

ARBETSUPPGIFTER

Hemteam har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att kunna återgå till sina hem efter en tid på sjukhus. Hemteam utför omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård med hög kvalitet. Hemteam utför vårdplaneringar i hemmet, direkt när brukaren kommit hem från sjukhuset. En kartläggning görs då kring vilket behov av insatser som brukaren har. Brukarens behov kan sedan komma att ändras och hemteam är då med i detta arbete och planerar om insatser samt återkopplar till biståndshandläggare.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning som bedöms av arbetsgivaren. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemteam eller liknande verksamhet är meriterande. Eftersom arbetet i hemteam innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika vårdtagare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.

Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Vi söker nu en medarbetare till ett ett års vikariat där möjlighet till förlängning finns.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.

I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.

Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeUndersköterska, hemtjänst och äldreboende

Ansökan

Habo kommun söker en person till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst och äldreboende med placerings i Habo. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Habo kommun skickar du in din ansökan senast 2021-02-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vikarierande undersköterska till Kullegårdens äldreboende

Partille kommun söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Partille.

2020-12-11

Mer info

Undersköterska till akutkliniken

REGION SÖRMLAND söker en person till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Nyköping.

2020-10-20

Mer info

Undersköterska till akuten/intermediärvårdsavdelning (MIMA)

REGION SÖRMLAND söker en person till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Katrineholm.

2020-10-22

Mer info