Undersköterska - boende missbruk

Publiceringsdatum: 2022-01-14

Socialförvaltningen Sydväst är en av fyra socialförvaltningar i Göteborgs Stad med runt 900 medarbetare. I stadsområdet Sydväst bor cirka 120 000 invånare och området stäcker sig från Billdal till Högsbohöjd och till södra skärgården. Förvaltningens uppdrag är att barn, unga och vuxna ska kunna leva ett tryggt och självständigt liv och att barn och unga har en rik fritid. Förvaltningen jobbar också för att stötta personer i hemlöshet till ett varaktigt boende. Genom samverkan med civilsamhälle, lokalt näringsliv och andra aktörer ska vi öka folkhälsan och tryggheten i området.

I socialförvaltningen Sydväst vill vi ta tillvara på engagemanget hos alla medarbetare. Hos oss kan du påverka både ditt eget jobb och andras liv.

ARBETSUPPGIFTER

På Bergsjöhöjd och Kallebäcks boende är målgruppen män och kvinnor från 50 års ålder med omsorgsbehov samt aktivt missbruk, ibland i kombination med demens.

Många av våra boende har psykisk ohälsa till följd av sitt missbruk eller missbruk till följd av sin psykiska ohälsa.

De boende har behov av individuellt anpassade insatser och förutom rena omsorgsinsatser kan det innebära motiverande samtal eller att få delta i aktiviteter som gör dagen

meningsfull. Det är viktigt för våra boende att få känna sig respekterade och lyssnade på och att få uppleva trygghet i gemenskap med andra. Du kommer dagligen möta personer som har ett avvikande beteende och därför är det viktigt att du känner dig bekväm med att vara till för dem.

I vårt arbete har vi fokus på dem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt enligt Göteborgs Stads gemensamma förhållningssätt.

För att insatsen skall vara av hög kvalitet för den enskilde, ställs stora krav på samarbete i personalgruppen. Arbetet är omväxlande, vilket kan innebära nya insatser med kort framförhållning.

Verksamheten har sedan 2019 varit under ständig utveckling i snabb takt, det är därför viktigt att du som söker tycker om att arbeta i en verksamhet under ständig förändring. I utvecklingsarbetet har vi bland annat arbetat med att utveckla den sociala dokumentationen.

Som medarbetare arbetar du dag, kväll och helg. Nattjänsterna är endast natt.

KVALIFIKATIONER

Du som söker skall vara utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet inom psykiatri och missbruk är meriterande. B-körkort är ett krav. Då social dokumentation är en del av arbetsuppgifterna ska du kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Du har en positiv människosyn, ansvarskänsla, ett stort engagemang och du utgår från den boendes syfte och behov när du utför ditt arbete.

Du har lätt för att skapa goda relationer till dem du möter, både brukare och kollegor. Du är bra på att ta egna initiativ och är van vid att strukturera ditt arbete. Du har förmågan att anpassa dig utifrån olika situationer och är bekväm i att arbetsdagen inte alltid går att förutse.

Om du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra, tror vi att du kommer trivas hos oss.

Glöm inte att motivera varför du är intresserad av denna anställning.

ÖVRIGT

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du friskvårdsbidrag och cykel bidrag. Du har även möjlighet att ta del av andra rabatter och erbjudanden.

Utöver dessa förmåner har du tillgång ett medarbetarstöd där du kan få kostnadsfri rådgivning och vägledning av tex ekonom, jurist eller psykolog.

Antalet tjänster:

Kallebäck

  • 2 st heltid tillsvidare med oregelbunden arbetstid
  • 2 st heltid vikariat med oregelbunden arbetstid

Bergsjöhöjd

  • 4 st heltid tillsvidare med oregelbunden arbetstid
  • 2 st heltid vikariat 7 månader med oregelbunden arbetstid
  • 2 st heltid AVA med nattjänstgöring

Oregelbunden arbetstid innebär arbetstid dag, kväll och helg enligt schema.

Om jobbet

Antal tjänster12
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnGöteborgs kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001355
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst och äldreboende
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Göteborgs kommun söker tolv personer till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst och äldreboende med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Göteborgs kommun skickar du in din ansökan senast 2022-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vikarierande sjuksköterska 100% till Norrgårdens vård- och omsorgsboende

Upplands-Bro kommun söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Upplands-Bro.

2022-01-13

Mer info

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till äldreboende i Falun

A & O Ansvar och Omsorg AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Falun.

2022-01-05

Mer info

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till äldreboende på Södermalm i Stock...

A & O Ansvar och Omsorg AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Stockholm.

2022-01-10

Mer info