Arbetsterapeut, vikariat

Publiceringsdatum: 2021-01-13

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Olskrokens Rehabmottagning är centralt beläget i Göteborg.

Mottagningen ligger i nära anslutning till Närhälsans vårdcentral som vi samarbetar med. På mottagningen arbetar strax över 20 medarbetare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt kanslister. Vi är en arbetsgrupp som trivs tillsammans och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi har regelbunden internutbildning och arbetar aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt utveckla och förbättra våra arbetssätt.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, utreda och behandla patienter i alla åldrar med olika funktionsförmåga och aktivitetsförmåga. Vanliga tillstånd hos patienter du som arbetsterapeut möter är: nedsatt handfunktion, smärta, stressproblematik och psykisk ohälsa. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen.  

Du arbetar både på mottagning, digitala besök samt med hembesök. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp.  

Arbetet innefattar ett samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och på andra instanser. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet inom yrket är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. I arbetet möter du många olika människor därför är det viktigt att du är lyhörd, kommunikativ och kan identifiera individens unika behov, för att ta fram en gemensam behandlingsplan. 

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.  

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat under ett år med tillträde snarast.

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer och om du har körkort är det en fördel.

Intervjuer på mottagning alternativt digitalt kommer att hållas vecka 5 och 6.

  • 1/1 kl 10-12
  • 2/2 kl 12-17
  • 3/2 kl 12-15
  • 4/2 kl 8-12
  • 8/2 kl 10-12
  • 9/2 kl 13-17
  • 10/2 kl 13-15
  • 11/2 kl 8-16

Välkommen med din ansökan! 

Om rekryteringsprocessen 

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeArbetsterapeut

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till denna tjänst som arbetsterapeut med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som arbetsterapeut hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2021-01-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Arbetsterapeut, vikariat, till Östersunds rehabcentrum

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Östersund.

2020-10-08

Mer info

Arbetsterapeut, vikariat, till neuropsykiatriskt specialistteam Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Helsingborg.

2020-10-09

Mer info

Arbetsterapeut, vikariat

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Falköping.

2020-11-05

Mer info