Ekonomiassistent till sökes till trevligt kontor, Rollsbo

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Nu finns chansen att bli en del av ett riktigt härligt ekonomiteam placerat på ett trivsamt kontor beläget i Rollsbo. Här får du chansen att utvecklas och ha en rolig och stimulerande arbetsdag tillsammans med dina kollegor. Uppdraget är ett vikariat med start omgående som sträcker sig ett år framåt.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent/redovisningsassistent kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, avstämning av konto, ansvar för en del av balansräkningen samt vara behjälplig och stöttande vid andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter som kan uppstå. 

Detta är en varierande och rolig roll där du får användning för din noggrannhet, sinne för siffror och positiva sätt.

Vem söker vi till denna roll?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomi-/redovisningsassistent och är redo för ett nytt roligt uppdrag. Vi tror att du som söker är engagerad i ditt arbete och alltid mån om att göra ditt bästa. Du trivs i en roll där du får användning av dina tidigare erfarenheter inom ekonomi och samtidigt får möjligheten att utvecklas.

Då kontoret ligger i Rollsbo är kommunikationsmöjligheterna begränsade och därmed är körkort och bil önskvärt för att underlätta transporten till och från jobbet. Arbetstiderna är förlagda till 07-16, måndag till fredag.

Du erbjuds

En spännande och rolig roll som ekonomi-/redovisningsassistent på ett riktigt trevligt kontor beläget i Rollsbo. Detta är en konsultanställning i form av ett vikariat på 1 år med start omgående. Vid frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail utan ber dig söka via vår annons.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeEkonomiassistent

Ansökan

Jurek Rekrytering & Bemanning AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Jurek Rekrytering & Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2020-12-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vikarierande planeringsledare sökes till Vallhamra skola

Partille kommun söker en person till tjänsten som administrativ utvecklare i Partille.

2020-11-30

Mer info

Lärare i bild, svenska och engelska, åk 4-6 till Oxledsskolan, vikariat

Partille kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 4-6 i Partille.

2020-11-11

Mer info

Lärare i fritidshem till Oxledsskolan, vikariat

Partille kommun söker en person till tjänsten som lärare i fritidshem/fritidspedagog i Partille.

2020-11-11

Mer info