Badmästare

Publiceringsdatum: 2022-01-14

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Till vår fritid- och folkhälsoförvaltning söker vi nu badmästare.

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värd grundläggande. Vi söker nu två personer för längre vikariat.

Arbetsuppgifter

Som badmästare ger du bland annat service till badgäster och håller i simundervisning, vattengymnastik, sköter bassängövervakning samt lokalvård i simhallen.

Kvalifikationer

Vi söker er som har gymnasial utbildning med inriktning mot fritid och bad samt simlärarutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Du måste klara av våra livräddningsprov och vara serviceinriktad, flexibel och ansvarskännande. Du har ett gott bemötande som du kan anpassa till alla våra besökare. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga och du ska kunna arbeta i grupp samt ha ett mycket bra kundbemötande både internt och externt.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnGislaveds kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2120000514
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBadmästare
YrkesområdeSäkerhet och bevakning

Ansökan

Gislaveds kommun söker två personer till denna tjänst som badmästare med placerings i Gislaved. Om det låter intressant att arbeta som badmästare hos Gislaveds kommun skickar du in din ansökan senast 2022-01-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sommarvikarier till äldreomsorgen o stöd och omsorg

Ånge kommun söker en person till tjänsten som vårdbiträde i Ånge.

2021-12-13

Mer info

Sävsjö kommun söker timvikarier till Bemannningsenheten

Sävsjö kommun söker fem personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Sävsjö.

2021-10-25

Mer info

Timvikarierande personlig assistent sökes till kvinna i Sjöbo

Frösunda Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Sjöbo.

2021-10-25

Mer info