Hel och deltidsvikarier sökes till skola, fritidshem och förskola i Boden

Publiceringsdatum: 2020-08-01

Hel och deltidsvikarier sökes till skola, fritidshem och förskola i Boden

Nu inför hösten söker vi fler duktiga vikarier som vill hjälpa oss att bemanna Bodens kommuns skolor, fritids och förskolor.

Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande och inspirerande arbete inom förskola, fritidshem, grundskola och gymnasieskola. Just nu eftersöker vi personer som är intresserad av att jobba heltid/deltid inom verksamheten. Det är fördelaktigt om du kan tänka dig att arbeta med alla åldrar. Arbetstiderna är förlagda vardagar, dagtid.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting och arbeta hos Bodens kommun som konsult. Arbetet sker på skolorna och förskolorna i hela Bodens kommun. På grund av att arbetsplatserna varierar är det meriterande är om du har körkort och tillgång till bil.

Din profil

Vi ser gärna att du har utbildning- och/eller erfarenhet från förskola och skola. Det är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med barn och vuxna, du ska ge ett förtroendegivande intryck. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar som har speciella behov. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett redan nu genom länken nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande. #jobbjustnu

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLärare i förskola/Förskollärare

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till denna tjänst som lärare i förskola/förskollärare med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som lärare i förskola/förskollärare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2020-09-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Timanställda till förskola, skola och fritidshem

Jönköpings kommun söker en person till tjänsten som lärare i förskola/förskollärare i Jönköping.

2020-06-17

Mer info

Timanställda till förskola, skola och fritidshem

Jönköpings kommun söker en person till tjänsten som lärare i förskola/förskollärare i Jönköping.

2020-07-01

Mer info

Extrapersonal inom förskola, skola och fritidshem

Nordmalings kommun söker fem personer till tjänsten som elevassistent i Nordmaling.

2020-03-05

Mer info