Personlig assistent till aktiv 14årig tjej - Vikariat/Vid behov

2020-02-20

Om tjänsten

Jag är en glad och aktiv 14- årig tjej som söker en personlig assistent på både dag- och nattid. Bor centralt i Enköping, ca 20 min med bil från Västerås. Mina intressen är främst att umgås med familjen, hitta på aktiviteter, musik och dans. Tycker även om att vistas i vårt sommarhus i Avesta. På vardagarna går jag i skolan och mina assistenter följer med mig dit. 

Jag behöver noggrann aktiv tillsyn dygnet runt pga andningsuppehåll när jag sover.

Jag söker en assistent som har ett positivt förhållningssätt, tar fullt ansvar för sina arbetsuppgifter samt är lyhörd, gillar att arbeta på egen hand och lösa uppgifter självständigt. Det är meriterande med erfarenhet av vaken natt. Jag vill att du som söker är icke-rökare och behärskar det svenska språket utan hinder. 

Arbetstiden är förlagd både till dag- och nattpass på ett rullande schema. Vi söker nu vikarie som kan arbeta under vikariat samt extra vid behov ex sjukdom alt semester. Det är mycket viktigt för oss att du som tillträder tjänsten och arbetar vaken natt kan vila på dagtid, för att du ska kunna arbeta nattpass som är 10-11 timmar långa. Dagpassen är kortare.

Mer information

Om VH Assistans

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag 1 000 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 22 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat. Vi är ett aktivitetsinriktat företag och går ofta på kultur- och sportevenemang, ordnar konferenser, utbildningar och olika event. Som assistent kommer du att få gå utbildningar som HLR, brand och assistentutbildning. 

P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten över telefon och vi tar enbart emot skriftliga ansökningar. Den som blir erbjuden tjänsten kommer att behöva skicka in ett utdrag ur belastningsregistret, så förbered dig genom att beställa ett redan nu.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos VH assistans Stockholm i Västerås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Mer information