Semestervikarier till sommaren 2019

2019-01-09

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska eller vårdbiträde ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas arbeta efter Oc´s värdegrund och värderingar.

Då arbetet innefattar löpande dokumentation behöver du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha viss datorvana. Det är viktigt att du kan ta eget ansvar, är noggrann, positiv, stresstålig, serviceinriktad och lyhörd.

Dina arbetsuppgifter innebär att du hjälper andra människor att klara av sin vardag. Det kan vara att hjälpa våra kunder med deras vardagsgöromål som t.ex städ, tvätt, inköp, hushållsgöromål, personlig hygien, hemsjukvård och delegerad HSL m.m.

Det ingår även att följa med på ledsagningar till sjukvårdsinrättningar eller liknande.

Vill du bli en del av vår härliga, lagom stora och familjära personalgrupp med högt i tak? Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde och har erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen.

Du ska tycka om att arbeta med människor, trivas i ett periodvis högt tempo och vara lätt att samarbeta med.

Det är viktigt att du är pålitlig, lojal, kan ta eget ansvar, är noggrann, positiv, stresstålig, serviceinriktad och lyhörd.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan bli tillsatta före sista ansökningsdag. Den som har möjlighet att börja jobba som timvikarie under våren får företräde till tjänsterna.

OmsorgsCompagniet är ett vård- och omsorgsföretag som har funnits sedan 2003. Vi finns etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Huskvarna, Örebro, Västerås och Falun.

OmsorgsCompagniet i Västerås bedriver hemtjänst, avlösning, ledsagning, personlig assistans och boendestöd och vi har en liten, familjär personalgrupp med högt i tak.

Vårt övergripande motto för alla verksamheter är ”Omsorg med omtanke”, vilket i praktiken innebär ett löfte mot våra kunder att alltid sträva mot högsta kvalitet i de tjänster vi erbjuder. Målsättningen utgår från vår värdegrund där alla människor har ett lika värde och rätt att vara olik andra och de ledord vi har inom OmsorgsCompagniet som är bemötande, tillgänglighet, trygghet, kontinuitet, personlig integritet och medbestämmande. Våra kunder ska känna sig trygga med oss som utförare.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos AB OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN i Västerås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

AB OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN
Pettersbergsgatan 29 b
72463 Västerås

Telefonnummer: 08-6495900

E-post: helena.wanne@oc.se

Mer information