Timavlönad vikarie inom Barn- och utbildningsförvaltningen

2018-08-01

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.

Är du intresserad av att arbeta som timavlönad vikarie? Bemanningsenheten inom barn- och utbildningsförvaltningen löser behovet av akut bemanning i förskola, fritidshem och skola i Varbergs kommun.

Som timavlönad vikarie inom barn- och utbildningsförvaltningen ska du med kort varsel kunna arbeta på kommunens samtliga fritidshem, förskolor och/eller skolor.

ARBETSUPPGIFTER

Våra verksamheter är öppna måndagar till fredagar mellan kl. 6.30 och 18.30 och du ska kunna vara tillgänglig större delen av dessa tider. En del av timvikariebehoven kan dyka upp plötsligt och därför söker vi dig som då kan infinna dig med kort varsel. Att vara bosatt i Varberg med omnejd är då ett krav för jobbet och körkort är en fördel. Du bör trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Bemanningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet TimePool Web. Genom systemet får du som timvikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om timvikariat sker via SMS.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Barn- och utbildningsförvaltningen söker främst dig som har utbildning mot förskola, grundskola och fritidshem.

Vi söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga samt är ansvarstagande.

ÖVRIGT

Vad händer när intresseanmälan är gjord?

Vid behov blir du kontaktad via mejl av barn- och utbildningsförvaltningens bemanningsenhet för en eventuell intervju. Vid bokad intervju ska giltigt utdrag från belastningsregistret (original) visas upp samt eventuella examensbevis/betyg/tjänstgöringsintyg/ tjänstgöringsbetyg.

Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom förskola, fritidshem och grundskola lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister. Registerutdraget ska vara högst ett år gammalt.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Barnskötare hos Varbergs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Varberg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Varbergs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Norrgatan 25
43280 Varberg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Bemanningsenheten, Barn och utbildningsförvaltni0340-88287bemanningsenheten.buf@varberg.se

Till webb­ansökan 

Mer information