Lagermedarbetare - semestervikarier

2019-03-12

OM ROLLEN

Lagret är hjärtat i vår framgångsrika e-handel och vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder oslagbar service. 

På lagret får du möjlighet att ha ett varierat arbete i de olika delarna av processen när vi skickar beställningar till våra kunder. Arbetet är fysiskt och det är ofta ett högt tempo. 

Våra viktigaste och största arbetsuppgifter är orderplock med truck, packning av ordrar samt upplockning av inkommande produkter. Vi roterar mellan de olika uppgifterna. Oavsett vilken uppgift du har krävs det att du är noggrann. 

 

VEM ÄR DET VI SÖKER? 

Du trivs som allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Här arbetar vi alla mot målet att bli det självklara valet för hårvård och skönhet i Norden. 

Som person är du en engagerad glädjespridare med god arbetsmoral, har du arbetat i en liknande verksamhet är det självklart en merit. 

Du är van vid ett högt arbetstempo och gillar att ha ett aktivt jobb. Det är viktigt att du har en god fysik och de flesta hos oss  älskar att röra på sig i alla former. 

Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter och har ett strukturerat arbetssätt. 

Mer information

 

ÖVRIG INFORMATION 

Anställningsperiod: v 25-32 eventuellt något tidigare då vi kommer att köra introduktion.  

Anställningsgrad: Varierar, schemalagd arbetstid, skiftgång inklusive helgarbete 

Anställningsform: Semestervikariat

Lön enligt kollektivavtal

 

HUR DU SÖKER TJÄNSTEN SOM LAGERMEDARBETARE 

Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Ansökningstiden är öppen t.o.m. 22/3. Du söker via vårt rekryteringssystem. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

Vi på Lyko gillar mångfald. Vi välkomnar alla sökanden! Intervjuer kommer att ske på plats i Vansbro i form av gruppintervjuer.

Vid frågor går det bra att kontakta oss på  denna mailadress: rekrytering@lyko.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Lyko Retail AB i Vansbro genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lyko Retail AB
Kyrkbyvägen 1
78633 Vansbro

Till webb­ansökan 

Mer information