Elevadministratör, Liljaskolan

2019-02-09

Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Liljaskolan, Vännäs gymnasium, söker vikarierande elevadministratör.

Tjänsten är på 75% av heltid och är ett vikariat till och med december 2019. Eventuellt finns möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

I tjänsten ingår att arbeta med elevregister, betygshantering, avtal och viss arkivering. Du har även kontakt med CSN, Försäkringskassan, Gymnasieantagningen och Skolverket.

Den vi söker behöver vara noggrann och strukturerad och klara av de toppar i arbetsbelastning som förekommer framförallt vid terminernas början och slut. Då du har många kontakter med elever och personal krävs även sociala färdigheter. Vi förutsätter att du har god datavana.

Utbildning: För tjänsten relevant gymnasial utbildning.

Erfarenhet av administrativt arbete och goda datakunskaper.

Vid eventuell intervju, medtag utdrag ur belastningsregistret.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Skolassistent hos Vännäs kommun i Vännäs genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Vännäs kommun
Liljas väg 6
91134 VÄNNÄS

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Rektor Pat Friberg0706950622

Till webb­ansökan 

Mer information