Boendehandledare vikariat

2020-02-21

Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Välkommen att bli en av oss som arbetar med personer med funktionsnedsättning i Vännäs kommun! Vår verksamhet bedrivs inom ramen för lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Vi erbjuder ett självständigt arbete där brukarens trygghet och upplevelse står i fokus.

Vi beskriver ofta vårt arbete med uttrycket ”frihet under ansvar”, att du själv kan påverka ditt arbetsinnehåll inom ramen för brukarnas önskemål och behov.

Din insats med stöd och hjälp på plats bidrar till att ge brukarna möjligheten att fortsätta leva ett självständigt liv.

Vi söker en vikarie till en gruppbostad i Tväråbäck inom LSS-omsorgen.

Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med personer som lever med en funktionsnedsättning.

Personlig lämplighet är viktigt i arbetet, vi vill att du som söker är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd.

Ditt bemötande ska präglas av respekt för den enskildes behov och önskemål.

För oss som arbetsgivare är medarbetarna vår viktigaste resurs. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en trivsam arbetsmiljö med varierande arbetsinnehåll. Positiv stämning med trevliga arbetskamrater. Inom vår organisation tror vi på allas lika värde och egna ansvar. Vi tror på att vi tillsammans kan skapa trivsel både för medarbetarna och brukarna, ett led i detta är att i en rekryteringsprocess matcha arbetsplats och personal så långt det är möjligt när det gäller till exempel intressen och personlighet.

Mer information

Arbetsbeskrivning;

Tjänsten är tidsbegränsade vikariat på 70% under perioden april-september.

Den schemalagda arbetstiden är förlagd till dag, kväll, journatt och helg. Arbetstidens förläggning kan förändras utifrån verksamhetens behov.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i våra verksamheter kan vara; stöd/hjälp med att ta av –på sig kläder, stöd med sociala kontakter, personlig hygien, måltider, hushållssysslor och följe till fritidsaktiviteter och daglig verksamhet.

Kvalifikationer:

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att utföra vårddokumentation, erhålla medicindelegering samt kommunicera med brukare.

Vi söker dig som har studerat eller studerar på vård- och omsorgsprogrammet, alternativt att du har en annan utbildning med inriktning omsorg eller socialt arbete. Erfarenhet av omsorgsarbete eller socialt arbete är meriterande. Du ska ha fyllt 18 år.

B körkort är ett krav då bilkörning ingår i arbetsuppgifterna.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare hos Vännäs kommun i Vännäs genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information