Personlig Assistent vikarie i Umeå

2018-12-05

Vi söker en personlig assistent åt en kvinna i 25-årsåldern som är bosatt i Umeå. Assistansen består av att vara kvinnan behjälplig i sin dagliga verksamhet och eventuella särskilda aktiviteter. Personkemin och samspelet mellan dig som assistent och kvinnan är helt avgörande för kvaliteten och upplevelsen av arbetet.

Välkommen med din ansökan på jobbansokan@novumassistans.se. Märk mejlet med "Umeå"

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Vi erbjuder fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde snarast.

Vi söker dig som är social, lyhörd, flexibel och följsam. Du ska kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp. Det är meriterande att du har erfarenhet av tecken som stöd, alternativt AKK. Arbetstiden är förlagd till vardagar dagtid, 8.30-15.30, med enstaka undantag. Tjänsten är ett vikariat på 80 %, från omgående till 31 jan, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillsättning omgående.

Novum assistans är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund, vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Novum Assistans AB i Umeå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Novum Assistans AB
Drottninggatan 38
70222 Örebro

Telefonnummer: 019179010

Mer information