Lärarvikarie Bergfotens skola

2018-11-15

Bergfotens skola söker lärarvikarie till vårterminen 2019

Vi söker dig som brinner för ditt yrke och som tillsammans med oss övriga strävar efter att bibehålla en trygg skola där våra elever kan starta sin läranderesa i en miljö som inbjuder till kreativitet och nyfikenhet. På Bergfotens skola omgärdas du av kompetenta kollegor som har en positiv inställning till både sitt yrke men även till att utveckla vår verksamhet för att ständigt ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta i vår fantastiska årskurs 6 till vårterminen 2019 och som brinner för läraryrket. Du delar mentorskapet med din lärarkollega i årskurs 6. Tjänsten innebär pedagogiskt arbete inom grundskola med klassläraruppgifter. Vi är öppna för att prova på nya idéer för att barnen ska ha en lärande, varierande, spännande, rolig, meningsfull och stimulerande tillvaro. Du kommer ha möjlighet att tillsammans med andra pedagoger ständigt utveckla och förändra verksamheten. På Bergfotens skola arbetar vi med delat klassförståndarskap, vilket innebär att du tillsammans med dina närmaste kollegor ansvarar för alla elever i en årskurs. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2019 på heltid. Tillträde 7 januari 2019. Månadslön.

Vem är du?

• Ämneslärarexamen/lärarlegitimation med behörighet att undervisa i flera ämnen för åk 4-6.

• Du är väl förtrogen med läroplanen samt arbetar aktivt utifrån denna

• Vi ser gärna att du har en vana av att använda digitala lärverktyg i din undervisning och har IT-kunskaper

• Du uttrycker dig väl i tal och skrift

Vi söker dig som skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete och ser möjligheter i förändringar. Du har god pedagogisk insikt med förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap utifrån olika förutsättningar och skapar engagemang och delaktighet.

Mer information

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, dock senast 11 december 2018.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktperson:

Tina Bennet, rektor

tina.bennet@tyreso.se tel: 08-578 270 25

Fackliga representanter nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00.

 

Tyresö kommun är nära. Nära storstad, natur, skärgård och medborgarna. Endast 20 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Du som uppskattar att göra skillnad i människors vardag har stora möjligheter att trivas här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare och elever kan växa och lyckas. Eleverna i våra skolor når höga resultat över tid och trivs i sin skola.

Genom central och lokala satsningar och små rektorsenheter skapar vi likvärdighet och goda förutsättningar för ett nära ledarskap och ett brett kollegialt lärande. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 hos Tyresö kommun i Tyresö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Tyresö kommun
Bergfoten svängen 2
13537 Tyresö

Till webb­ansökan 

Mer information