Sommarvikarier, Stöd och omsorg

2019-02-08

Socialtjänstens Stöd och Omsorg söker sommarvikarier. Vikariaten finns inom både boende och daglig verksamhet samt barnverksamheterna.

OBSERVERA!  Har du tidigare arbetat som semestervikarie i någon av våra verksamheter så kan du söka semestervikariat direkt hos berörd enhetschef och behöver alltså INTE söka via denna annons.

Arbetsuppgifter 

Målsättningen är att skapa god livskvalitet utifrån LSS-lagstiftningen. Vårt övergripande uppdrag är att ge omvårdnad, stöd och service till personer i olika åldrar med olika funktionsnedsättningar.

Vi tillämpar ett pedagogiskt arbetssätt och ett bemötande som utgår från den enskilda individens behov av stöd och hjälp. Kommunikation, sociala-, fritids-, och vardagsfärdigheter i syfte att öka personernas självständighet.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är bra på att anpassa ditt bemötande efter situation och brukarens förutsättningar och behov. Du kan samarbeta och kan på ett professionellt sätt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ska även kunna utrycka dig tydligt på svenska i tal och skrift.

Vi söker personer som är intresserade av att arbeta med människor och du får gärna ha erfarenhet av mäniskovårdande arbete. Det är meriterande om du har utbildning inom:

Vård och Omsorgsprogrammet

Barn och fritidsprogrammet eller annat som      arbetsgivaren bedömer som likvärdig

Meriterande om du har tidigare vana av omvårdnad och stöd till personer med utvecklingsstörning och autism. Erfarenhet av och kunskap om kognitivt stöd och kommunikationshjälpmedel.

Dina individuella egenskaper är att du har:

Förmåga att samarbeta och ett genuint intresse av att ge service och stöd till nämnda målgrupper. Har god empatisk förmåga och ett tydligt förhållningssätt med förmåga att arbeta med brukarnas utveckling i fokus. Har förmåga att på ett pedagogiskt och tydligt sätt skapa struktur i brukarens tillvaro. 

Du skall också ha en grundläggande datakunskap.

Önskvärda kvalifikationer:

Eftergymnasial pedagogisk utbildning som arbetsgivaren anser är relevant för uppdraget, utbildning inom kognitiv funktionsnedsättning och tydliggörande pedagogik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav i vissa verksamheter.

Mer information

Övrigt 

Timvikariat med tillträde enligt överenskommelse.

Sommarvikariaten har tillträde enligt överenskommelse. Schemalagda arbetstider under dag, kväll och helg samt eventuell natt. Semesterperioden sträcker sig från juni till augusti.

Har du frågor kan du höra av dig till någon av dessa: Louise Åsén 060-19 89 75, Karin Nordlander på tel. 060- 19 89 31, Linda Larsson på tel. 060- 19 21 14

Facklig företrädare kontaktas via kommunens växel, 060-19 10 00.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sista ansökningsdag 2019-06-15 . Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare hos Sundsvalls kommun Stöd och omsorg i Sundsvall genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sundsvalls kommun Stöd och omsorg
Norrmalmsgatan 4
85185 Sundsvall

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Karin Nordlander060-198931

Till webb­ansökan 

Mer information