Sjuksköterska för timanställning Älta Vårdcentral

2019-04-13

Helsa Vårdcentral Älta har drygt 10000 listade patienter och vi är i dagsläget 28 medarbetare. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, barnhälsovård, hemsjukvård, psykolog, laboratorium och medicinsk sekreterare. Mottagningen är belägen mitt i Älta centrum med utmärkta kommunikationer – det är smidigt att resa hit kollektivt och för dig med bil finns goda parkeringsmöjligheter.

Vill du vikariera på vår trevliga vårdcentral i sommar?

Vi söker dig som vill vara en del utav vårt härliga team, där samarbetet mellan yrkesgrupperna är viktigt och där skratt, energi och omtanke finns med i vardagen!

Vi erbjuder en god introduktion och mycket goda arbetsvillkor - för oss är det viktigt att du känner dig välkommen och att du trivs hos oss.

Älta Vårdcentral ligger mitt i Älta centrum och det är enkelt att ta sig hit både för dig som reser kollektivt och för dig som åker bil.

Arbetsuppgifter

Alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska eller sjuksköterska på vårdcentral; såväl akutverksamhet som förebyggande arbete, som mottagningsarbete och telefonrådgivning samt hemsjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du får gärna ha erfarenhet från yrket och primärvård. 

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av patienter och medarbetare är en självklarhet för dig. Vi ser att du är flexibel och har en god förmåga till självständigt arbete såväl teamarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är positiv och kan ta eget ansvar. Du vill precis som vi bidra till ett gott arbetsklimat med mycket skratt.

Anställningsform

Sommarvikariat/timanställning. Heltid eller deltid. Vi erbjuder dig en god introduktion och arbete tillsammans med erfarna kollegor.

Är du bosatt på annan ort och vill prova på att arbeta i Stockholm under sommaren? Vi kan hjälpa till med bostad under några utav sommarveckorna.

Hör gärna av dig om du vill veta mera om oss, välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Helsa är ett privat hälso- och sjukvårdsföretag med över 500 medarbetare. Helsa har stabila och långsiktiga ägare som samarbetar med företag som bidrar till ett hållbart samhälle. Inom koncernen arbetar vi med primärvård och verkar på flera olika orter runtom i landet. Vi ser att en omvärld i ständig förändring ställer höga krav på oss som vårdgivare att följa med genom kontinuerligt utvecklingsarbete. Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Helsa Vårdcentral Älta i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Helsa Vårdcentral Älta
Oxelvägen 42, Älta Centrum
13821 Älta

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Astrid Cornaire, Verksamhetschef070-886 47 62 astrid.cornaire@helsa.se

Till webb­ansökan 

Mer information