Receptionist på heltid en vecka till företag i Bromma!

2019-02-09

Är du tillgänglig för en veckas heltidsarbete mellan 4-9 mars? Om du dessutom är en initiativtagande och självgående person bör du söka detta vikariat hos Centrum för Näringslivshistoria i Bromma.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en receptionist till Centrum för Näringslivshistoria i Bromma. Du kommer att vikariera för den ordinarie receptionisten som har semester under denna vecka. Detta är en bra möjlighet för dig som söker erfarenhet inom rollen som receptionist.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Centrum för Näringslivshistoria i Bromma. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i en vecka.

ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter. Du kommer ha tillgång till en lathund med rutiner för arbetet.

Du kommer till exempel att:

* Släppa in besökare

* Ansvara över posthanteringen

* Ansvara över service för kaffemaskinen

VI SÖKER DIG SOM

* Är tillgänglig för uppdrag mellan den 4-9 mars

* Är självgående, flexibel och initiativtagande

Övrig information

* Start: 4 mars

* Omfattning: Heltid 4-9 mars

* Lön: 130kr/h

* Placering: Bromma

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Centrum för Näringslivshistoria bevarar och berättar näringslivets historia. De är en ideell förening med företag som medlemmar. Centrum för Näringslivshistoria tar hand om företagsarkiv och hjälper företagen använda sin historia som hävstång för framtida utveckling. Dessutom lyfter de företagandets betydelse för Sveriges tillväxt.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Receptionist, telefonist hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Alicia Brunn

Till webb­ansökan 

Mer information