Medicinsk sekreterare till Tema Neuro

2019-01-09

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och skapa förutsättningar för en bra vård för våra patienter med stort fokus på omvårdnad. Vårdadministrationen organiseras på temanivå för att säkerställa hög kvalitet och minskade ledningstider på administrativ service till samtliga patientflöden samt stora möjligheter för kompentenshöjning och flexibilitet för personalen. De medicinska sekreterarna sköter servicen till temats samtliga patientområden och patientflöden.  

Du kommer att ingå i ett team bestående av mycket duktiga och trevliga medicinska sekreterare och administratörer vård. 

 

Som anställd på Karolinska erbjuds du möjlighet till en friskvårdstimme i veckan i vårt personalgym alternativt friskvårdsbidrag. Karolinska är ett rökfritt sjukhus. 

 

Om tjänsten 

Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i en grupp som solidariskt ställer upp för patientens bästa. I arbetsuppgifterna ingår att skriva digitalt dikterade ljudfiler i datajournalsystemet Take Care, TeleQ, post- och arkivhantering, förbereda inför roder samt andra uppgifter utifrån verksamhetens behov. 

 

Vi söker nu medicinska sekreterare, två nya kollegor till tillsvidaretjänster och två till vikarier för olika tidsperioder. 

Annonsen gäller tjänster inom Neurokirurgi i Solna och Neurologi i Solna och Huddinge 

 

Vi söker 

Du ska vara mycket noggrann och intresserad av att utföra varierande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du tycker om att ge god service och är van vid såväl självständigt arbete som arbete i grupp. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan ta egna initiativ. 

 

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga och förmåga att skapa en positiv stämning. 

 

Kvalifikationer  

Godkänd yrkeshögskoleutbildning som medicinsk sekreterare samt mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. 

Stor vana av att arbeta i datajournalsystem och med utskrift av digitala diktat.  

Mer information

 

Varmt välkommen att söka! 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

-------------------------------------------------------------------

Tema Neuros vision är att vara ett ledande center för neurosjukvård med framstående forskning, utbildning och innovation. Våra cirka 650 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser. Vi samarbetar med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utveckling och utformning. Vi vill vara en lärande organisation och har omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning av högsta kvalitet. Samarbete med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center för neurosjukvård ofta behandlar patienter från andra län och länder.   

Tema Neuro omfattar cirka 20 patientgrupper med sjukdomar i nervsystemet. Vi är ensamutförare av neurokirurgi, ryggmärgsskadevård, trombektomier vid stroke, samt behandling med strålkniv. Temat består av tre patientområden: neurovaskulära sjukdomar, neurokirurgi och sjukdomar i nervsystemet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Karolinska Universitetssjukhuset
-
17176 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mainy Kisangimainy.kisangi@sll.se

Till webb­ansökan 

Mer information