Arbetsterapeut till Habiliteringscenter Mörby barn

2018-05-14

Habilitering och Hälsa är en verksamhet inom Stockholms läns landsting. Vårt mål är att underlätta tillvaron för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet. Vi består i dag av drygt 700 engagerade och kvalificerade medarbetare. Habilitering & Hälsa är en kunskapsorganisation i ständig utveckling när det gäller metoder, e-hälsa, teknik och hjälpmedel. Läs mer om vår verksamhet och våra målgrupper på habilitering.se.  

 

Vi söker nu en arbetsterapeut till Habiliteringscenter Mörby barn 

 

Habiliteringscenter Mörby barn ger insatser barn 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar såsom rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och autism. Vi ger även rådgivning och stöd till barnets familj och nätverk. Vårt upptagningsområde är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Östermalm och Österåker. Vår mottagning finns i Mörby centrum, nära till tunnelbana och bussar. 

 

Om tjänsten:   

Som arbetsterapeut kommer du arbeta med att ge insatser till barn med funktionsnedsättning, främst kring kognitivt stöd och struktur i vardagen. I arbetet ingår bedömning, kartläggning, upprättande av vårdplaner samt förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Du ger även råd och stöd till barnets föräldrar och konsultation och kunskapsöverföring till barnets övriga nätverk. Våra patienter har ofta komplexa behov där samverkan krävs med vårdgrannar, kommunal verksamhet och andra myndigheter. 

 

På Habiliteringscenter Mörby barn arbetar vi i tvärprofessionella team med arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator, logoped, psykolog och specialpedagog. Insatserna planeras och genomförs i samarbete med övriga teamet kring varje barn. Vårt arbetslag är indelat team som arbetar med personer med autism (ASD), intellektuell funktionsnedsättning (IF) eller rörelsenedsättning (RN). Nu  söker vi en vikarierande arbetsterapeut med placering i vårt ASD-team.

 

Som arbetsterapeut hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete i ett trevligt arbetsklimat. Du får både ett kollegialt stöd genom enhetens övriga arbetsterapeuter och kollegor med tvärprofessionell yrkesbakgrund. Du ges även goda möjligheter till kompetensutveckling genom kontinuerlig fortbildning och handledning. Vi tillämpar flexibel arbetstid och har förmåner så som fri hälso- och sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid.  

Mer information

 

Anställningsform:    

Vikariat under föräldraledighet. Heltid. Tillträde i mitten av aug-2018 till mitten av mars -2019

 

Kvalifikationer:    

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habiliteringsarbete eller att du har arbetat med målgruppen. 

 

Personliga egenskaper:    

Som person trivs du med att arbeta både självständigt och i team. Du tar eget ansvar för att driva och planera patientarbetet och har god förmåga att prioritera i ditt arbete. Engagemang, initiativförmåga och god samarbetsförmåga är egenskaper som kommer att få dig att trivas i vårt team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

 

Är du intresserad?  

Kontakta gärna enhetschef Lena Erixon Salomonsson tel. 08-123 357 82. 

 

Facklig företrädare:  

Aina Blom, SACO tel. 0707-63 01 29 

 

Övrig information:   

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.   

 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.   

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Arbetsterapeut hos Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Svärdvägen 11
18233 Danderyd

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Enhetschef Lena Erixon Salomonsson08-123 57 82lena.erixon-salomonsson@sll.se

Till webb­ansökan 

Mer information