Odenplans förskolor söker timanställning

2020-02-24

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, life science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.

Arbetsplatsbeskrivning

Odenplans förskolor söker dig som är intresserad av att arbeta med barn i förskolan.

Enheten består av fem förskolor; Kastanjebacken, Sirius, Kejsarkronan, Grönkullen och Riddarsporren. Förskolorna ligger centralt placerade i Vasastan och har goda kommunikationer i närheten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker timanställda som kan arbeta när vi har sjukfrånvaro bland personalen. Som vikarie bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar och tillsammans med pedagogerna på förskolan medverkar du till att barnen får en positiv, meningsfull och utvecklande förskolevistelse. Du är flexibel, initiativtagande och barnfokuserad.

Vi har både behov av timanställning dag för dag och ibland vikariat under en längre period. Vi söker främst någon som kan arbeta alla dagar i veckan, men det kan också gå att kombinera arbetet med till exempel studier. Minst några dagar i veckan bör du finnas tillgänglig för arbete.

Mer information

Kvalifikationer

Du har en god förmåga i det svenska språket

Övrigt

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Barnskötare hos Stockholms Stad, Norrmalm SDF, Förskole- och fritidsavdelningen i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information