Psykiatri Nordväst söker timanställda skötare till allmänpsykiatrisk a ...

2020-02-20

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med ca 550 anställda. Vårt uppdrag är att tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län.

Avdelning 16 är en trivsam avdelning som nu söker efter dig som vill arbeta tillsammans med oss som timvikarie under sommaren och under hösten. Du kanske studerar till psykolog, socionom, sjuksköterska eller läkare och vill ha ett spännande och meriterande extrajobb under din studietid.  Eller så har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom psykiatri men har önskemål om att arbeta mer flexibelt i en timanställning. Oavsett så är du varmt välkommen att söka dig till oss!  

Avdelning 16 har en allmänpsykiatrisk inriktning med 16 vårdplatser. På avdelningen bedrivs både frivillig vård och vård enligt LPT. Vi som arbetar på avdelningen är erfarna skötare och sjuksköterskor i varierande ålder, med olika yrkeserfarenhet och kulturell bakgrund. Tillsammans med läkare, kurator, arbetsterapeut och psykolog arbetar vi för en god och säker vård och bra arbetsmiljö. Vi har stort fokus på att göra patienterna delaktiga i sin vård och att ge patienterna förutsättningar till tillfrisknande. Vi är också måna om att förmedla en humanistisk värdegrund och skapa en värdig vårdmiljö för våra patienter. På avdelningen satsas det mycket på aktiviteter för patienterna, såsom grupper för fysisk aktivitet, pysselverkstad och sömnskola.

På avdelningen arbetar vi efter Bergenmodellen och som vikarie erbjuds du en endagsutbildning i modellen. Vi anpassar din introduktion efter dina behov och tillhandahåller även övriga utbildningar som till exempel HLR, SUST, brandutbildning etc.

Arbetsuppgifter:

Som skötare/undersköterska är du del i ett team som arbetsleds av ansvarig sjuksköterska. Du har tillsammans med ditt team ansvar för patientsäkerheten och den psykiatriska omvårdnaden. Du har ett delat ansvar för vår gemensamma arbetsmiljö. Du förväntas kunna prioritera bland olika arbetsuppgifter och ha patientens fokus. Förutom psykiatrisk omvårdnad där stödjande samtal, ångesthantering och sömnprevention utgör en stor del ingår även administrativa arbetsuppgifter så som dokumentation, skriva in och ut patienter, upprätta individuell plan, krisplan med mera. Vi använder Take Care som journalsystem.

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha skötarutbildning eller erfarenhet av arbete inom psykiatri (eller angränsande arbetsområden), alternativt pågående studier inom hälso- och sjukvård eller socialt arbete (exempelvis sjuksköterska, socionom, läkare eller psykolog).

Personliga egenskaper:

Du är en positiv och ansvarstagande person och har lätt att samarbeta med andra. Du har ett stort intresse att hjälpa människor i kris och har ett ödmjukt och respektfullt bemötande. Du har lätt att anpassa dig och behåller ditt lugn och trygghet under stressade situationer.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Anställningsform:

Timanställning samt eventuellt vikariat med start enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: 

Biträdande enhetschef Ellen Wändahl 08-123 440 19 eller ellen.wandahl@sll.se

Mer information

Övrigt

Vi tillämpar enligt lag kontroll mot polisens belastnings- och misstankeregister före beslut om anställning.

Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringsperioden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Skötare hos Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information