Barnskötare till spännande och givande vikariejobb

2019-11-06

DIN PROFIL

Brinner du för att arbeta med barn?

Vill du ha ett spännande och givande vikariejobb på förskola?

I så fall är det dig vi söker!

Precator Pedagogerna söker dig som är utbildad/utbildar dig till barnskötare och/eller dig som har erfarenhet av att arbeta på förskola. Som person är du positiv och engagerad. Du är lekfull och samtidigt ansvarsfull. Ser möjligheter istället för hinder och har lätt för att ta egna initiativ. Du är social och har god kommunikativ förmåga.

Skriv gärna några rader om varför du tror att du skulle passa som vikarie på förskola.

ARBETSUPPGIFTER

Som barnskötare på olika förskolor i Stockholm kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5. I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa ordinarie personal i den dagliga verksamheten med alltifrån det praktiska till det pedagogiska.

Du jobbar till en början på olika förskolor och får därmed möjlighet att prova på olika arbetsplatser och pedagogiska inriktningar. Jobbet leder ofta till längre vikariat eller fast tjänst på någon av våra förskolor. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta, men vi ser gärna att du är tillgänglig 3-4 dagar/ vecka.

Mer information

OM OSS

Precator Pedagogerna hjälper förskolor och skolor med personalförsörjning. Våra uppdragsgivare är privata förskolor och skolor som vill ha hjälp under kortare eller längre tid. Vi samarbetar med förskolor och skolor i Stockholm och närliggande områden.

www.precatorpedagogerna.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Barnskötare hos Precator Pedagogerna AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information