Vikariat Franska åk 4- Gymnasiet på Lilla Akademien

2018-11-07

Hos oss kommer du att ansvara för undervisningen i franska från åk 4 till Gymnasiet. Du kommer att ingå i ett arbetslag med klass- och ämneslärare på mellan, högstadiet och gymnasiet. Förutom sedvanliga läraruppgifter kommer du även att vara delaktig i vissa av skolans konserter och föreställningar.

Vi erbjuder en inspirerande och kreativ miljö med många utmaningar och goda förutsättningar.

Vi söker dig som är kunnig i dina ämnen, inspirerande, positiv och flexibel och är intresserad av att arbeta i en musikprofilerad skola. Du är utbildad gymnasielärare i franska gärna med erfarenhet från undervisning på grundskolan, väl förtrogen med våra styrdokument och trygg i din lärarroll. Du är en god ledare som tycker mycket om att undervisa barn och unga. Vi vill gärna att du är van vid att både arbeta självständigt och att samarbeta.

På Lilla Akademien står musiken i fokus och vi erbjuder musikutbildning på grundskola och gymnasium. Vi vill ge eleverna en unik utbildning och inspiration till ett livslångt musicerande. Vi vill skapa förutsättningar för goda möten mellan människor, både i och utanför skolan, mellan både elever och vuxna. Vi värnar om den mångfald som vi har, med ett 60-tal nationaliteter representerade bland elever och personal. Vi tror att musikens kraft får oss att lyfta blicken och se det som förenar oss snarare än det som skiljer. Vår målsättning är främst att utbilda barn och unga på ett sätt så att de är rustade för livet, samtidigt som vi förbereder dem för vidare studier i Sverige eller utomlands. Många av våra elever går vidare till högre musikutbildning och framtida professionellt musikliv efter avslutade gymnasiestudier. Andra går vidare till andra utbildningar, alla med en erfarenhet av musik och estetiska uttryck, med vilja och förmåga att färga de sammanhang de kommer till.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i gymnasiet hos MUSIKSKOLAN LILLA AKADEMIEN i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

MUSIKSKOLAN LILLA AKADEMIEN
NORRTULLSGATAN 14
11345 STOCKHOLM

Telefonnummer: 0854541830

Mer information