Legitimerade läkare med möjlighet till ST-tjänst, Vårdcentralen Skurup

2018-12-05

Gör skillnad. Varje dag.

Vi är en välfungerande vårdcentral med erfarna och utvecklingsorienterade medarbetare. Vårdcentralen Skurup är Skånes första vårdcentral och ligger i ett naturskönt samhälle med goda kommunikationsmöjligheter. På vårdcentralen finns även barnavårdscentral (BVC) och distriktssköterskemottagning under samma tak.

Vår personalgrupp, bestående av cirka 40 medarbetare, präglas av kontinuitet och flerårig erfarenhet av arbete på vårdcentral samt bred kompetens inom bland annat rehabilitering och sjukgymnastik/fysioterapi. Här finns även ett resursteam med olika kompetenser som arbetar med sjukskrivningar.

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi två legitimerade läkare som vill vikariera på vår utvecklingsvårdcentral under handledning av två erfarna allmänspecialister. Vi är en arbetsplats som har högt i tak och ett lärande i arbetet. Efter vikariatets slut finns det möjlighet att övergå till en tjänst som ST-läkare inom allmänmedicin.

Vårt patientklientel är varierat och hos oss är en arbetsdag aldrig den andra lik. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral så som egen mottagning, samt vård och samverkan med kommunen. Du kommer ha ett nära samarbete med både kollegor och andra yrkeskategorier och vi erbjuder en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet från primärvården och/eller PMO.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Det är viktigt att du kan ta till dig och arbeta efter de mål och visioner som primärvården har. Vi tror du som söker är lyhörd, serviceinriktad, flexibel och noggrann, allt för att ge en god och kvalitativ vård till våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

Mer information

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkare hos Region Skåne, Skånevård Kryh, primärvårdsdivision i Skurup genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Skåne, Skånevård Kryh, primärvårdsdivision
Västra Storgatan 12
29189 KRISTIANSTAD

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Charlotte Thrane, Enhetschef072-5971925

Till webb­ansökan 

Mer information