Semestervikarier till Äldreboende Omvårdnadspersonal/Undersköterskor

2019-05-07

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det på http://blideltidsbrandman.nu/

Vill du arbeta med människor inom stöd, vård och omsorg i sommar och har fyllt 18 år, har en bra samarbetsförmåga och en positiv drivkraft i mötet med den boende som behöver vår hjälp. Du är flexibel och ansvarstagande samt har integritet och tålamod. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som undersköterska eller vårdbiträde på äldreboende stöttar du individer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad.

Vikariat under tiden juni ? augusti 2019, eller enligt överenskommelse

Kvalifikationer: I första hand söker vi dig som har utbildning eller studerar inom området vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter. Vi söker även dig som inte arbetat inom vård och omsorg men som är intresserad att prova på vårdyrket.

Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet vilket innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål.

Tillsammans med dina arbetskamrater ingår du i ett arbetslag. Vissa arbetsuppgifter innebär ändå ensamarbete och vi förväntar oss därför att du är självständig och kan fatta egna beslut.

Att kunna tala och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med den enskilde.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.

Mer information

Ansökan

Ange referens: Semestervikariat

Kontaktpersoner

Enhetschef Hans Björkman, 0934-143 24 , Lövlunden. Robertsfors

Enhetschef Åsa Forsman, 0934-142 70 Nysätragården, Ånäset

Enhetschef Viktoria Ahlberg, 0934-140 50 , Edfastgården, Robertsfors

Enhetschef Anna-Karin Furuskog 0934-140 70 Lövlunden, boende för personer med demens Robertsfors

Enhetschef Ulrika Hjonequist 0934-142 60, Korttidsboende Gläntan, Ånäset

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Robertsfors kommun i Robertsfors genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Robertsfors kommun
Storgatan 13
91581 ROBERTSFORS

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Enhetschef Hans Björkman0934-140 70

Till webb­ansökan 

Mer information