Sommarvikarier korttidsboende

2019-03-05

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det på http://blideltidsbrandman.nu/

Sommarvikarier till korttidsboende Gläntan

Beskrivning

Korttidsboende Gläntan ligger i Ånäset, Robertsfors kommun. Det finns 12-14 korttidsplatser. Vården är personcentrerad och personerna är delaktiga i sin omvårdnad. Förhållningssättet är rehabiliterande och förebyggande tillsammans i teamet, för att främja personernas förmågor, skapa välbefinnande och meningsfullhet.

Ett gott bemötande är en självklarhet för att personerna ska uppleva trygghet och meningsfullhet under sin vistelse.

Arbetsuppgifter

Du arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt för att uppmuntra, stödja och stärka personens egna förmågor, samt genomför omvårdnadsinsatser utifrån fattade beslut enligt SOL och HSL. Hälso-och sjukvårdsinsatser utförs på delegering. Dokumentation, planering och organisering ingår i det dagliga arbetet, enligt Praktisk Professionell Planering, PPP.

Arbetssättet ska kännetecknas av kompetens, delaktighet samt personligt ansvar. Du har ett gott samarbete med närstående, andra resursgrupper och arbetsgrupper. Vi samarbetar med närliggande särskilda boenden och hemtjänst, vilket kan innebära att vissa arbetspass kan förläggas på dessa arbetsplatser. Arbetet är förlagt till dag-, kväll- och helgtjänstgöring och periodplaneras utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Godkänd utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet eller likvärdig utbildning. Goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Goda kunskaper i dokumentation, datakunskap, vård- och omsorgsplanering. Du ska ha en god samarbets- och initiativförmåga, vara empatisk och flexibel. Du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialkontorets mål och värdegrund. Du ska känna starkt engagemang, vara professionell och lyhörd.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Mer information

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, erfarenhet efterfrågas

Om anställningsvillkor

Urval sker löpande och vikariaten

tillsätts eftersom. Dag- och/ eller nattvikariat.

Tillträde

20190617 ? 20190811

Inskolning sker innan tillträde.

Varmt välkommen med din ansökan via kommunens hemsida www.robertsfors.se

Robertsfors kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Robertsfors kommun i Robertsfors genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Robertsfors kommun
Storgatan 13
91581 ROBERTSFORS

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Boendechef Ulrika Hjonequist093414260

Till webb­ansökan 

Mer information