AniCura Roslagens Smådjursklinik söker leg. djursjukskötare, vikariat

2019-01-10

Vi kan erbjuda ett spännande, varierande arbete på en väletablerad klinik i vacker Roslagsmiljö. Verksamheten är huvudsakligen belägen till kliniken, men ibland kan det bli aktuellt med hembesök. Utöver sedvanliga allmänna veterinärtjänster utför vi medicinska utredningar, mjukdelskirurgi, tandbehandlingar och akutdjursjukvård. Våra patienter är framförallt hundar och katter men även mindre smådjur. Kliniken är öppen på måndag till lördag, med kvällsmottagning till 20.00 måndag till torsdag.

Vill du bli en i vårt härliga gäng i Norrtälje? I vår försvinner två av våra duktiga medarbetare på föräldraledighet och vi söker nu deras vikarier.

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Vi vet att du älskar ditt arbete och att du värdesätter dina kollegor och en bra arbetsmiljö. Du uppskattar högt i tak och möjligheter till personlig utveckling. Säkert har du också stor social kompetens, tycker om att ge service och uppskattar utmaningen i att vi alla är olika. Hos oss tror vi på utveckling och ser gärna att du är med oss i denna fortlöpande process. Vi ser också gärna att du har jobbat minst ett par år i branschen (och kanske uppskattar du att få slippa jourarbete).

AniCura Roslagen är en modern och ändamålsenlig smådjursklinik, med den senaste utrustningen som digital röntgen och ultraljud. Vår ambition är att såväl patienter och djurägare som personal, ska känna sig välkomna och trygga hos oss. I ljusa, moderna, centralt belägna lokaler i Norrtälje erbjuder vi de flesta vårdtjänster för främst hund och katt.

Vi tror på hög kvalité och har en hög maskinell standard och välutbildad personal. Vi månar om den personliga utvecklingen och glädjen i att få utföra ett bra arbete. Kliniken startade för fyra år sedan och har sedan dess blivit en väletablerad smådjursklinik. Vi är alla oerhört stolta över att vara en av finalisterna i Årets djurklinik 2018.

AniCura Roslagen ingår i AniCura Stockholm där också de båda stora akut- och specialistdjursjukhusen Albano och Bagarmossen ingår, samt klinikerna Värmdö Djurklinik, Gärdets Djurklinik och Hässelby Veterinärpraktik.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Djursjukskötare hos Djursjukhuset Albano i Norrtälje genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Djursjukhuset Albano
Norrtäljevägen 55
76143 Norrtälje

Telefonnummer: 017610808

E-post: roslagen@anicura.se

Mer information