Hamn- och terminalarbetare för sommarvikariat

2019-01-10

I hamnen lossar och lastar vi i huvudsak fartyg, järnvägsvagnar och lastbilar. Vi hanterar även gods i magasin och lager för kunds räkning. Som sommarvikarie hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där du förväntas utföra många i hamnen förekommande arbetsuppgifter. Vi jobbar oftast i team och arbetsuppgifterna kan innebära både manuellt arbete samt truck- och krankörning. Vi har stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet då miljön ofta är riskfylld.

Vid perioder av hög arbetsbelastning använder vi oss ibland av behovspersonal som komplement till vår ordinarie arbetsstyrka. Efter sommarvikariatet finns möjlighet att fortsätta som behovsanställd, då kommer du att avropas när behov uppstår vilket kan innebära del av dag, heldag, kväll eller helg. Att vara behovsanställd hamnarbetare är den vanligaste vägen mot andra tjänster i hamnen.

Gillar du stora maskiner och fartyg? Gillar du att jobba praktiskt? Då ska du läsa vidare!

Vi söker dig som är en lugn, trygg och flexibel person. Du är lätt att samarbeta med, är serviceinriktad, har en positiv inställning och ser möjligheter. Du är säkerhetsmedveten och har inga problem att ta till dig ny teknik när den kommer. Då flera arbetsmoment är ombord på båtdäck är det viktigt att du inte besväras av arbete på hög höjd. Vi jobbar mycket med internutbildning, och för dig som exempelvis saknar truckkort men har intresset, finns möjlighet att utveckla dessa kunskaper efter hand. Det är dock meriterande om du har förarbevis för truck och/eller hjullastare, samt körkort. Vi vill också att du har god datorvana.

Norrköpings hamn är en av landets större hamnar, med många nationella och internationella kunder. Verksamheten drivs av Norrköpings Hamn AB, som ägs av Norrköpings Kommun. Hamnen har en central roll i utvecklingen av regionen som ett starkt logistikläge. Bolaget befinner sig i en spännande fas med en långsiktig utveckling av företagets organisation, nya affärsområden och en planerad utbyggnad av hamnanläggningen.

För en god arbetsmiljö är våra gemensamma värderingar – förtroende, samarbete och glädje - ett viktigt stöd. Dessa ska prägla arbetet och göra vardagen enklare för oss alla i Norrköpings Hamn.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Truckförare hos Norrköpings Hamn AB i Norrköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Norrköpings Hamn AB
Box 6075
60006 Norrköping

Telefonnummer: 011250600

Till webb­ansökan 

Mer information