Personlig assistent sökes omgående till kund i Saltsjöbaden!

2018-12-05

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Är du utbildad undersköterska med erfarenhet inom vården? Är du en tålmodig person med skinn på näsan som söker en rolig utmaning? Då är det här tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning Vi söker omgående en kvinnlig personlig assistent till en kund i Saltsjöbaden.

Kunden är en äldre kvinna med MS. Arbetsuppgifterna som personlig assistent består i att stödja och stärka kundens möjlighet till att leva ett självständigt och oberoende liv utifrån den enskildes behov, intressen och förutsättningar. Detta inkluderar allt från personlig hygien och omvårdnad till aktiviteter och att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande tillvaro. Arbetet är varierande och i arbetsuppgifterna ingår även viss dokumentation.

Vi erbjuder dig Omsorg & assistansverksamheten är en kommunal verksamhet som arbetar på uppdrag av Socialtjänsten och Försäkringskassan i Nacka. Verksamheten erbjuder stöd och service till vuxna, barn och ungdomar med funktionsnedsättningar inom LSS och SoL. Läs gärna mer om Omsorg & assistansverksamheten på hemsidan: http://www.nacka.se/valfard-samhallsservice/omsorg-och-assistans/ personlig-assistansledsagningavlosning

Som timvikarie kommer du att ha din anställning på Stab kompetensförsörjning som har som primär uppgift att samordna och kvalitetssäkra bemanningen av omsorgspersonal vid korttidsfrånvaro och månadsvikariat. Hos oss erbjuds du ett givande arbete, engagerade kollegor och möjlighet till utveckling.

Din bakgrund

För detta uppdrag krävs att du är utbildad undersköterska och har relevant erfarenhet inom vård och omsorg. Vi söker dig som är ansvarsfull, tålmodig, inlyssnande och mån om att ge god service. Eftersom du oftast arbetar ensam är det viktigt att du är självständig och har en personlig mognad. Du bör även vara uthållig och kunna arbeta längre arbetspass.  

Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså utmärkta språkkunskaper i svenska, både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år. 

För att vara aktuell för det här uppdraget så behöver du vara kvinna och kunna börja arbeta omgående.

Mer information

Utdrag ur belastningsregistret

I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning inom Välfärd samhällsservice. Använd blankett 442.5. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan, begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa. 

Om anställningen

Timlön

Dag, Kväll, Helg. Passen är förlagda mellan 09.00-24.00

Tillträde omgående

Urvalsprocessen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan innehållandes CV senast 2018-12-14. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Läs gärna mer om våra verksamheter på www.nacka.se.  

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi över 600 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Nacka kommun, Omsorg- och assistansverksamheten i Nacka genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Nacka kommun, Omsorg- och assistansverksamheten
Granitvägen 13-17
13140 Nacka

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Michaela Kalén087187826

Till webb­ansökan 

Mer information