Semestervikariat Receptionist

2019-03-12

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Personal- och informationssektionen inom Stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar för både förvaltningsövergripande som med mer verksamhetsspecifika frågor inom personal, kommunikation, IT, arkiv, registratur, nämnds administration, kundservice och den kommunala bostadsförmedlingen. Sektionen är ett stöd till förvaltningsledningen, avdelningschefen och verksamheterna i förvaltningen i arbetet med att följa upp och kvalitetssäkra det ständigt pågående förändrings- och utvecklingsarbete inom sektionens ansvarsområden.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en serviceinriktad, social och nyfiken sommarvikarie till vår reception på Stadsbyggnadsförvaltningen Luleå kommun.

Din uppgift är att vara förvaltningens servicekanal mot interna och externa kunder i vår reception. Du kommer att hantera utlåning och inlämning av nycklar samt fungera som visst administrativt stöd i vår bostadsförmedling Bostad Luleå.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Det är meriterande att ha kunskap och erfarenhet av kundservice och kundkontakter samt har god datavana.

Vi vill att du är självständig, strukturerad och noggrann med en förmåga att se helheten. Du är serviceinriktad och trivs i kundkontakter. Du har lätt för att kommunicera och förmedla ett budskap på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med andra och är lösningsorienterad i ditt sätt att möta problem. Som ansiktet utåt är det av stor vikt att kunna arbeta professionellt och ha ett servicemedvetet kundbemötande.

Mer information

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!

Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun

Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Receptionist, telefonist hos Luleå kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen i Luleå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Luleå kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen
Rådstugatan 11
97185 Luleå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Rebecca Roshed0920-45 39 08

Till webb­ansökan 

Mer information