Vikarierande teckenspråkstolk- och dövblindtolk, Tolkcentralen, Region ...

2018-11-07

Arbetsplats: Tolkcentralen

Referensnummer: 196492

Om arbetsplatsen

Tolkcentralen tillhör Syn- och hörselverksamheten inom verksamhetsområdet Öron-Näsa-Hals/Käkkirurgi/SynHörsel.

Syn- och hörselverksamheten är ett länsövergripande kompetenscentrum. I verksamheten ingår syncentral, tolkcentral, länets hörcentraler, teknisk hörselvård och pedagogisk hörselvård. Vi erbjuder habilitering/rehabilitering inom olika kompetensområden, verksamheten ska präglas av lyhördhet för den enskildes behov, hög tillgänglighet och god kvalitet.

Tolkcentralen utgörs av en arbetsgrupp om åtta personer och erbjuder personer med hörselnedsättning, dövhet och dövblindhet kostnadsfri tolk över hela länet. Inom tolkcentralen finns yrkesgrupperna skriv- och tecken som stöd tolkar, teckenspråks- och dövblindtolkar samt administratör.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som teckenspråks- och dövblindtolk innebär att utföra tolkuppdrag i länet dagtid, kvällstid och helger.

Din bakgrund

Du har ett strukturerat och självständigt arbetssätt och din samarbetsförmåga är god. Du har lätt för att skapa goda relationer och arbetar med tolkanvändare/brukaren i fokus.

Vi söker dig med en adekvat utbildning som teckenspråks- och dövblindtolk. Det är meriterade att du har några års arbetslivserfarenhet som tolk. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Skrivtolkkompetens och auktorisation är meriterande. B-körkort är ett krav.

Mer information

Anställningsfakta

Anställningen är ett vikariat på heltid under 1 år med möjlighet till förlängning. Dagtid, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att göras löpande under anställningstiden. Vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer? Kontakta

Tanya Jendersen, verksamhetschef, tfn: 070-233 00 38, tanya.jendersen@norrbotten.se

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Petra Selberg, DIK, tfn: 070-608 65 57

Sista ansökningsdag 2018-11-29

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Teckenspråkstolk/Dövblindtolk hos Region Norrbotten i Luleå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189 Luleå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Tanya JendersenTanya.Jendersen@norrbotten.se

Till webb­ansökan 

Mer information