Socionom

2018-05-14

Arbetsplats: Beroendecentrum

Referensnummer: 195890

Om arbetsplatsen

Beroendecentrum är en länsenhet för behandling av komplicerade beroendesjukdomar vid Sunderby sjukhus. Avdelningen har 8 vårdplatser för abstinensbehandling och 2 platser för tillnyktring. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, specialistsocionom och arbetsterapeut. Beroendecentrum har ett nära samarbete med länets samtliga kommuner.

Arbetsuppgifter

Som vikarie för specialistsocionomen på Beroendecentrum samarbetar du med övrig vårdpersonal runt den enskilda patienten och du medverkar på läkarronder. En stor del av dina arbetsuppgifter innebär samarbete med patientens socialsekreterare i respektive hemkommun eller med andra personer i patientens nätverk. Du håller ofta kontakt med remittenter inför att patienter skrivs in på avdelningen och medverkar i patientens sociala planering inför utskrivning.

Din bakgrund

Vi söker dig med socionomexamen eller som läser på socionomprogrammet termin 5-7. Du har erfarenhet av praktik eller arbete från socialtjänsten gärna inom missbruks- och beroendevården. Vi ser gärna att Du har samt god kännedom om evidensbaserade behandlingsmetoder och gällande lagstiftning. Det är viktigt att du har en god förmåga att arbeta i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av samverkan/samarbete mellan socialtjänsten och hälso-och sjukvården

Mer information

Anställningsfakta

Vikariat med start omgående till och med 2018-08-19 ev. förlängning, på heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Kate Oskarsson, 0920-714 08

Kate.oskarsson@norrbotten.se 

Socionom/samordnare Alexandra Knudsen, 0920-714 89

Alexandra.knudsen@norrbotten.se 

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser

Fackliga företrädare

Vision, Anita Vikström, 0920-28 28 12

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Socionom hos Region Norrbotten i Luleå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189 Luleå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Kate oskarssonkate.oskarsson@norrbotten.se

Till webb­ansökan 

Mer information