Semestervikarierande Bröddistributör sökes till Polfärskt

2018-05-14

Dina arbetsuppgifter

Vi på Maxkompetens söker nu i samarbete med Polfärskt i Växjö dig som vill arbeta som säljande bröddistributör.

Du kommer som säljande bröddistributör distribuera, marknadsföa och sälja Polfärskt produkter till butik. Du kommer själv få ansvara över din arbetsdag, allt från lastning till slutfinish hos kund.

Din profil

Som sökande är du serviceinriktad, strukturerad och social. Då du kommer själv få ansvara över din arbetsdag är det viktigt att du är engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Du kommer utgå från lagret i Växjö eller Kalmar och därefter arbeta efter din egna leveransrunda. Då distributionen främst sker via lastbil ser vi gärna att du som söker har C-körkort. Meriterande är om du har likvärdig erfarenhet med gott resultat sedan tidigare.

Då tjänsten är ett sommarvikariat är du som söker tillgänglig mellan vecka 24-35.

Övrig information:

Placeringsort: Växjö & Kalmar

Varaktighet: v,24-33 med chans till förlängning

Arbetstid: måndag-fredag

Krav: C-körkort alternativt

Lön: Enligt kollektivavtal

Ansök tjänsten redan i dag då rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag

2018-05-24

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Distributionsförare hos Maxkompetens Konsult i Ljungby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Maxkompetens Konsult
Framtidsvägen 12
35257 Växjö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Lisa AnderssonLisa.Andersson@maxkompetens.se

Till webb­ansökan 

Mer information