Poolkock, vikariat

2018-11-08

Vi söker en vikarierande poolkock. Tjänsten utgår från Kyrkbergets förskola. Som medarbetare i vårt poolteam ges du möjlighet att se och lära känna flera olika arbetsplatser. Tjänsten är ett vikariat till och med 2019-08-31.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna består bland annat av att tillaga god och näringsrik mat från grunden, tillagning av specialkost, beredning av salladsbuffé, egenkontroll, disk och sköta beställningar.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad kock och med erfarenhet av praktiskt arbete i restaurang-/storkök. Du är flexibel, självgående, noggrann, positiv, ansvarstagande och har kund-/gästperspektivet.

Du är också genuint intresserad av god husmanskost. Du anser att service är viktigt och har ett lösningsfokuserat sätt. Du har grundläggande kunskaper inom specialkost, datahantering och egenkontroll. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kock, storhushåll hos Lindesbergs kommun, Måltidsenheten i Lindesberg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lindesbergs kommun, Måltidsenheten
Lindesbergs kommun
71180 Lindesberg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Gun-Marie Arvidsson0581-811 26gun-marie.arvidsson@lindesberg.se

Till webb­ansökan 

Mer information