Måltidsverksamheten söker semestervikarier

2019-04-12

Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar.

I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker semestervikarier till sommaren 2019!

Lessebo kommuns måltidsverksamhet består av 5 tillagningskök och 14 mottagningskök fördelat på kommunens fyra orter. Vi är ett 40-tal medarbetare som tillagar måltider till våra matgäster i förskola, skola och omsorg. Vi söker ett antal köksbiträden med placering i Lessebo, Hovmantorp, Kosta och Skruv.

Som köksbiträde arbetar du med måltiderna och arbetsuppgifterna är varierande. Du assisterar vid beredning, matlagning och slutlagning av måltider. Servering av måltider med kontakt med matgäster samt efterarbete och diskning. Du ingår i en arbetsgrupp som leds av köksansvarig förste kock. I tjänsten ingår ensamarbete. Tjänstgöring efter schema vilket även inkluderar kväll/helg.

Vi söker semestervikarier som kan arbeta hos oss under semesterperioden vecka 24-33. Innan du påbörjar ditt semestervikariat kommer du att få introduktion och bredvidgång.

KVALIFIKATIONER

Hotell & restaurangprogrammet eller motsvarande utbildning samt praktisk erfarenhet av yrket. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid förmåga till att skapa en god servicekänsla för matgästerna, samarbetsförmåga, ett positivt lösningsfokuserat synsätt samt förmåga till självständigt arbete. Vi värdesätter också att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel. Körkort B är en fördel.

Mer information

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Köksbiträde hos Lessebo kommun, Kommunledningsförvaltningen i Lessebo genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lessebo kommun, Kommunledningsförvaltningen
Lessebo kommun
36531 Lessebo

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Cecilia Blidö0478-12697cecilia.blido@lessebo.se

Till webb­ansökan 

Mer information